Nová prodejna ROSSMANN v Příbrami přivítala první zákazníky

Zákazníci v Příbrami mohou navštívit novou prodejnu ROSSMANN, která se pro ně slavnostně otevřela 21. 11. 2018. Pobočka je postavena ve zcela novém obchodním konceptu, který klade důraz na moderní nákupní prostory a také rozšířenou nabídku sortimentu. Nová pobočka je součástí dlouhodobé strategie společnosti, jež v tomto roce modernizuje desítky svých prodejen a zároveň rozšiřuje prodejní síť do dalších regionů. 

Při navrhování prodejny jsme se snažili především myslet na to, aby se zákazníci cítili příjemně a nákup pro ně byl co nejpohodlnější. Nakupující se tak mohou těšit na vzdušnou, prostornou prodejnu doplněnou o sortimentní navigaci, která jim usnadní nákup konkrétních produktů,“ vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN. Prodejna se k tomu pyšní moderně pojatou vstupní zónou či akčními čely, díky kterým se zákazníci rychle dozvědí o nejnovějších slevách a speciálních akcích.

Široká nabídka potěší maminky i milovníky zdravého životního stylu

Nová příbramská pobočka o prodejní ploše 320 m2 nabízí kromě moderních prostor také velmi širokou nabídku drogistického i nedrogistického sortimentu.

„Velkou pozornost jsme věnovali mimo jiné širokému výběru zdravé výživy, oblíbené biokosmetiky, tělové a vlasové kosmetiky, luxusní péče o vlasy a pleť či bohaté nabídky trendy dekorativní kosmetiky. Nezapomněli jsme ani na maminky – pro ty nejmenší jsme připravili bohatý výběr dětské kosmetiky a výživy. Vedle oblíbených produktů privátních značek, jakými jsou ISANA, babydream a enerBIO, zde nakupující naleznou nejrůznější pamlsky pro své domácí mazlíčky značky Winston nebo si mohou vybrat například některý z pomocníků pro domácnost značky Ideenwelt ze stojanu Svět nápadů,“ doplňuje Olga Stanley.

Pobočka drogerie ROSSMANN se v Příbrami stala první prodejnou v tomto městě a díky ní našlo novou pracovní příležitost šest zaměstnanců.

Otevírání nových prodejen a rozsáhlá modernizace těch stávajících je součástí celkové proměny tváře společnosti.  Na začátku roku představil ROSSMANN nové logo a slogan ROSSMANN. A život je krásnější. Zároveň začal vydávat zákaznický časopis a spustil televizní spot.

Novou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit na adrese GO Shop v Brodské ulici, Příbram. Otevírací doba je od 8:00 do 20:00 hod.

Zdroj a foto: ROSSMANN

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010