Netbox mění přístup k zákazníkům, včera otevřel pobočku v centru Brna

Z periferie do centra Brna. Takhle by se dal zkráceně popsat přesun zákaznického centra poskytovatele telekomunikačních služeb netbox. Obtížněji dostupné zákaznické centrum v Bystrci se mění za nové, které budou moci zákazníci najít v centru Brna na náměstí Svobody. Nová pobočka, pojmenovaná netbox store, otevřela včera v pondělí 11. 7. 2016 v 11 hodin a 7 minut. Návštěvník v nových moderních prostorách zákaznického centra by měl získat pocit komfortu a maximální péče. 

Brněnská společnost SMART Comp. a.s., provozovatel metropolitní sítě netbox a televize Kuki otevírá nové zákaznické centrum. Po více než desetiletém provozu pobočky v Brně – Bystrci se společnost rozhodla investovat do zcela nového netbox storu v samotném centru Brna na náměstí Svobody 18. Pro zákazníky bude připraveno místo s moderním vzhledem a bez klasických přepážek.

Naší hlavní motivací pro postavení nové pobočky bylo přinést lidem možnost zažít naše produkty na vlastní kůži. Zákazník může přijít, nad kávou si vyzkoušet všechny naše služby a následně mu náš personál pomůže s výběrem produktů přímo na míru,“ říká generální ředitel společnosti Aleš Padrta.

Kromě toho bude zákaznické centrum na náměstí Svobody využíváno i pro další účely, jako je například prezentace nových produktů nebo prodej doplňkových zařízení. Klienti se zde budou moci potkat přímo s programátory služeb a ti tak budou moci mnohem lépe reagovat na požadavky zákazníků při vývoji produktů.

Zákaznické centrum v Bystrci navštíví ročně 19.000 zákazníků. Díky nové poloze v centru Brna se očekává významný nárůst návštěvnosti. Proto bude pro zákazníky připraven posílený a odborně vyškolený tým odborníků, který kromě vyřízení běžné agendy pomůže například i s přechodem od konkurence nebo poradí s nastavením zařízení.

Pro společnost SMART Comp. se tak jedná už o druhou velkou novinku v letošním roce. V průběhu jara totiž inovovala svou televizní službu Kuki, kterou si zákazníci mohou nově pořídit k jakémukoliv internetu po celé České republice.

Zákazník si od nás koupí pouze set-top box, ten připojí k internetu od jakéhokoliv poskytovatele a může využívat mnoha chytrých funkcí televize Kuki, jako například zpětné zhlédnutí. Rozšířením této služby po celé republice hodláme dohnat západní Evropu v oblasti internetové televize,“ doplnil Padrta.

 

Zdroj a foto: netbox.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010