Městská knihovna v Lanškrouně získala 77 600 korun od společnosti Lidl

Městská knihovna v Lanškrouně se raduje z nečekaného vánočního dárku. Díky nákupům během prvního dne otevření zrekonstruované prodejny v Lanškrouně získala knihovna od společnosti Lidl 77 600 korun. Ty použije na  nové vybavení dětského oddělení.

Nákupy ve zrekonstruované prodejně Lidl mohli zákazníci 28. listopadu využít i pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskuteněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala Městské knihovně v Lanškrouně 50 Kč. 19. prosince pak její zastupci v knihovně předali symbolický šek na 77 600 Kč. Darované peníze budou využity na nákup vybavení dětského oddělení knihovny.

„Pro nás je podpora městské knihovny v Lanškrouně především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především obyvatelé Lanškrouna a okolí, kteří v tento den dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme. Knihovna darované finance využije pro dětské oddělení, takže se z daru radovaly i děti, které knihovnu navštěvují. A to je pro nás největší odměnou.“ okomentovala darovanou částku Zuzana Holá, mluvčí společnosti Lidl.

Zdroj a foto: Lidl