Lidl a Evropa 2 vyhlásili vítěze soutěže Nejdelší účtenka – vítěz je z Holešova

Během září mohli žáci 2. stupně základních škol a studenti středních škol hrát o hodnotné ceny a lyžařské zájezdy v soutěži “Nejdelší účtenka”, kterou po několika letech uspořádali společnost Lidl a rádio Evropa 2. V pondělí 8. 10. pak byla živě v ranním vysílání vyhlášena vítězná třída – 3.C z Policejní školy v Holešově se svou účtenkou dlouhou 3 741,75 m.

Po sedmi letech zopakovala společnost Lidl ve spolupráci s Evropou 2 úspěšnou soutěž o nejdelší účtenku. Od 10. 9. do 30. 9. sbírali žáci tříd 2. stupně ZŠ a studenti středních škol účtenky z nákupů v prodejnách Lidl a lepili je k sobě tak, aby vytvořili co nejdelší účtenkový řetěz. Podařilo se to nakonec třídě 3.C z Vyšší policejní školy a Střední policejní školy Ministerstva vnitra v Holešově, jejíž soutěžní účtenka byla dlouhá jako vzdálenost z pražského Chodova do Průhonic. Měřila přesně 3 741,75 m.

Vítěze vyhlásil v pondělí 8. 10. živě v Ranním vysílání Evropy 2 Libor Bouček, tvář soutěže, společně s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým, zástupci společnosti Lidl a samozřejmě studenty vítězné třídy, kteří měli z výhry lyžařského zájezdu s instruktory a diskotékou rádia Evropa 2 obrovskou radost.

Celkově se v soutěži dařilo o trochu lépe moravským školám, a to v poměru 3:2. Druhou nejdelší účtenku totiž zaslala Kvinta A z Gymnázia Česká Lípa (délka 3 317,76 m), 3. místo obsadila třída OA2 z Gymnázia ve Stříbře (účtenka s délkou 3 042,13 m), čtvrtou a pátou cenu pak získaly opět moravské třídy, VII.A ze zlínské ZŠ Slovenská (účtenka dlouhá 2 762,9 m) a 3A z Gymnázia Brno (účtenka měřila 2 570,85 m).

Přehled cen :

  1. místo lyžařský zájezd pro celou třídu s instruktory a diskotékou rádia Evropa 2
  2. místo: lyžařský zájezd pro celou třídu s instruktory
  3. místo: lyžařský zájezd pro celou třídu
  4. místo: Bluetooth sluchátka SILVERCREST SBTH 4.1 pro celou třídu (všechny žáky + doprovod)
  5. místo: Mini Bluetooth reproduktor SILVERCREST SBL 4.1 A1 pro celou třídu (všechny žáky)

 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010