LETSLOVESUMMER: Letní móda od Lidlu a Heidi Klum

Příští týden to propukne: Lidl společně s Heidi Klum uvedou v pondělí, 18. 6. novou kolekci oblečení „esmara by Heidi Klum“ s názvem #LETSLOVESUMMER. Tentokrát se móda poveze na vlně bohémského stylu, převládat budou pestré vzory, vše snadno kombinovatelné a za typicky výhodné ceny.

V rámci dalšího „Lidl Fashion Weeku“ představí prodejny Lidl letní módní kolekci z dílny top modelky Heidi Klum s claimem  #LETSLOVESUMMER.

Uvolněný boho styl z druhé, kalifornské domoviny Heidi Klum je letos trendy a nabídka Lidlu přináší malým a velkým ženám slušivý, lehký letní look.

Výrazné vzory, barevné třásně splývavé látky a cool džíny – nová kolekce nabízí všem, kteří se zajímají o módu, perfektní prostor pro vyjádření svého jedinečného stylu, navíc za typicky výhodné ceny.

Boho styl je pro letošní léto číslo 1. společně s Heidi Klum se těšíme na to, že českým ženám a dívkám nabídneme módu inspirovanou energii Kalifornie za typicky výhodné ceny,“ komentuje Michal Farník, jednatel společnosti Lidl Česká republika.

 

Zdroj a foto: LIDL

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010