Kosmetická řada Pro Formula nyní exkluzivně v Tescu

Kosmetická řada Pro Formula je novinkou na českém trhu. Téměř 180 nových produktů bylo vyvinuto tak, aby odpovídaly specifickým potřebám a očekáváním zákazníků. Všechny obsahují účinné látky přírodního původu a zahrnují šampony, sprchové gely, příslušenství na holení, zubní kartáčky, koupelové soli a mnoho dalšího. Produkty pod značkou Pro Formula jsou k dostání od března 2017 výhradně v obchodech Tesco.

Značka Pro Formula kombinuje přírodní ingredience a poznatky z nedávného vývoje v oblasti technologií zabývající se zdraví a krásou. Výrobky byly vědecky vyvinuty s cílem vyhovět potřebám specifických skupin zákazníků. Celá kosmetická řada Pro Formula se vyznačuje nejen širokou nabídkou produktů, ale i velkým výběrem v rámci vybraného produktu. Zákazníci tak mají na výběr například z 22 druhů sprchových gelů nebo z 8 druhů šamponů, z nichž některé jsou vyvinuty přímo pro muže.

„Naši zákazníci se nám svěřili, že chtějí mít možnost vybrat si produkty, které odpovídají přímo jejich vlasům nebo jejich typům pokožky a zároveň, které se hodí k jejich životnímu stylu a tempu. To je důvod, proč jsme vyvinuli tak širokou nabídku. Chtěli jsme mít jistotu, že si každý zákazník najde ten svůj výrobek,“ uvádí Andrej Křižan, komerční ředitel pro Tesco ve střední Evropě.

Tento personalizovaný přístup byl možný díky použití řady účinných látek, které mají za cíl splňovat specifické potřeby nakupujících. Tyto vědecky vyvinuté komponenty zahrnují mimo jiné Kerarice™, což je patentovaná aktivní složka na ochranu vlasových vláken před negativními účinky slunečních paprsků a udržení jasnější barvy po delší dobu.

Je obsažena v „Colour Protect“ šamponu a kondicionéru. „Pure Process“ čistící tonikum obsahuje aktivní extrakt ze zeleného čaje, výtažek z imperáty válcovité a olivový olej pro poskytnutí intenzivní hydratace a zklidnění po podráždění pleti.  „Balance & Harmony“ pěna do koupele obsahuje bambus, jasmínový extrakt a mléko z bavlny pro obnovení rovnováhy, osvěžení pokožky a zajištění dlouhotrvajícího pocitu komfortu.  Pomocné látky použité ve výrobcích Pro Formula zahrnují mimo jiné extrakt z cedrového dřeva, citronovou trávu nebo dokonce perlový extrakt.

Značka Pro Formula nabízí také zubní pasty, ústní vody, deodoranty, produkty pro péči o pleť a další kosmetické produkty pro ženy i muže. Sortiment zahrnuje také elektrické kartáčky na zuby, dámské vložky, holicí strojky a příslušenství před a po holení. Zároveň má značka Pro Formula podkategorii Pro Formula Kids, která se zaměřuje na zubní péči našich nejmladších zákazníků.

Všechny výrobky byly dermatologicky testovány a některé řady jsou také hypoalergenní.

 

Zdroj a foto: Tesco Stores ČR

Koláž: redakce

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010