Kaufland dnes otevřel v Kuřimi novou moderní prodejnu

Společnost Kaufland dnes, 26. dubna 2018, otevřela novou moderní prodejnu v Kuřimi za přítomnosti starosty města Mgr. Ing. Draga Sukalovského. V České republice se jedná o 129. obchod tohoto řetězce. Zákazníkům i zaměstnancům nabízí prostory vybudované podle nejnovějšího konceptu výstavby prodejen Kaufland a poskytne tak maximální pohodlí při nakupování. Kaufland u příležitosti otevření navíc podpoří místní děti ze základních a mateřských škol a neziskovou organizaci Loono. Zákazníci se pak v prvních týdnech mohou těšit na speciální akce.

Kaufland nadále expanduje na českém trhu. „Prodejna v Kuřimi je již 129. prodejnou v České republice a zákazníci se mohou těšit na řadu novinek. Při modernizaci jsme nezapomněli ani na naše zaměstnance, kteří mají nyní k dispozici moderní prostorné zázemí, laděné do příjemných barev,“ uvádí tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika Renata Maierl.

Návštěvníci jistě ocení To go vitrínu se širokým výběrem rychlého občerstvení, prostorné uličky, úsporné a uzavřené mrazicí i chladicí skříně nebo například čtečku EAN kódů produktů, kde si mohou překontrolovat cenu. Po Ústí nad Labem se tak jedná o druhou prodejnu Kaufland v České republice, která tuto službu zákazníkům nabízí. Moderní vzhled prodejny navozuje pocit velkého vzdušného prostoru, jednoduchosti a funkčnosti. V orientaci zákazníkům pomáhá výmalba stěn podle druhu zboží, ale také jednoduchý navigační systém zastoupený piktogramy. Pro urychlení nákupu byly na prodejní ploše vybudovány průchody – zkratky, které zákazníkům umožní zvolit si kratší prodejní okruh.

Při stavbě samotné prodejny byl kladen důraz i na její ekologickou stránku. Díky nejnovějším technologickým řešením, například snížení množství CO2 či rekuperaci, prodejna minimálně zatěžuje své okolí. Prodejní plochu i zázemí pak osvětluje moderní, příjemné, a především úsporné LED osvětlení. Chladicí nábytek je osazen dveřmi, což spolu s nejnovější technologií chlazení snižuje jeho energetickou náročnost až o 30 procent energie.

Kaufland si u příležitosti slavnostního otevření také přichystal něco pro děti ze základních a mateřských škol v Kuřimi. Každé ze zhruba 1 600 dětí dnes obdrželo balení dvou zubních kartáčků K-classic a jablko Gala. Zubní kartáčky budou sloužit k osvětě, kterou připravují zástupci města a škol ve spolupráci s místními zubaři.

Před prodejnou byla dále připravena prezentace neziskové organizace Loono, jejichž tým mladých mediků představuje způsoby prevence kardiovaskulárních a onkologických onemocnění. Návštěvníci si tak například mohli vyzkoušet na modelech prsou a varlat nahmatat bulky, změřit si tlak, poslechnout tlukot vlastního srdce a diskutovat různá zdravotní témata. Na zákazníky čekaly také speciální akce. V nadcházejících týdnech se mohou těšit až na 25% slevy u vybraných produktů.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010