Kaufland děkuje svým zaměstnancům

Spolu s navýšením mezd od 1. června 2018 odstartovala společnost Kaufland Česká republika marketingovou kampaň, která má za cíl veřejně poděkovat všem svým zaměstnancům.

Kampaň byla zahájena odvysíláním televizního spotu „v čele“ se Zdeňkem Pohlreichem a skupinkou skutečných zaměstnanců Kauflandu. Komunikační linka poběží prostřednictvím TV, billboardů, letáků a tiskovin až do konce června.

„Velmi si vážíme všech našich zaměstnanců a děkujeme jim za jejich pracovní nasazení. Rozvoj našich zaměstnanců a péče o ně je pro nás důležitá. Dlouhodobě a systematicky se staráme i o jejich zdraví formou různých workshopů, jejichž nabídku neustále rozšiřujeme“, uvádí Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika.

Zaměstnanci se mohou zapojit do interního programu „Zdraví nás baví“, který se zaměřuje na fyzické i duševní zdraví. Za pomoci různých workshopů a speciálních akcí, jógou počínaje a semináři o prevenci kardiovaskulárních onemocnění či zdravém stravování konče, rozvíjí společnost Kaufland nejen osobnostní, ale i pohybovou stránku všech zaměstnanců.

Od 1. června 2018 navýšila společnost Kaufland Česká republika nástupní mzdy svých zaměstnanců na provozních pozicích, v logistice i masozávodu. Např. minimální nástupní mzda v provozu na nejnižší pozici asistenta prodeje na plný úvazek činí v současné době 24 000 Kč hrubého. Tato minimální nástupní mzda platí pro celou Českou republiku s výjimkou Prahy a regionů, kde je specifická situace na trhu práce. V těchto lokalitách je minimální výdělek na plný úvazek po zkušební době vyšší, a to 26 000 Kč hrubého.

Kromě navýšení mezd poskytuje společnost Kaufland svým zaměstnancům i řadu benefitů, jakými jsou např. nadstandardní příplatky za noční směny, až 5 týdnů dovolené, stravenky v hodnotě 80 Kč, kartu Multisport, ocenění při pracovních jubileích a další.

Kaufland také umožňuje důkladné zaškolení a návazné firemní vzdělávání, rozvojové programy pro zaměstnance, trainee program Potential Campus a neustále nabírá mladé talenty na budoucí manažerské pozice. To, že jsou pro Kaufland jeho zaměstnanci skutečně důležití, dokazuje i řada ocenění, mezi nimiž je například titul Firma pro zdraví nebo ocenění v průzkumu Top Zaměstnavatel roku 2018 sekce obchod, pořádané Asociací studentů a absolventů.

https://youtu.be/c_AKQH7G-Ps

 

 

Zdroj a foto: Kaufland

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010