Huawei Mate 20 Pro: Obří displej ocení fotografové i hráči

Přemýšleli jste někdy, kolik času strávíte pohledem na váš telefon? Dvě hodiny? Tři hodiny? Šest hodin? Veškeré aplikace, prohlížení webu, fotografování, sledování videa a hraní her, to vše vyžaduje, abychom oči fixovali na obrazovce. Není proto divu, že výrobci smartphonů investují do vývoje displejů pyšnící se minimálními okraji, maximálním rozlišením a takovými vlastnostmi, které zanechají v uživatelích úžasné zážitky.

Společnost Huawei si moc dobře uvědomuje, jak moc důležitá je kvalitní obrazovka pro každodenní používání a pamatovala na to i při vývoji modelu Mate 20 Pro. Velký skleněný displej se zaoblenými okraji byl stvořen pro maximální využití prostoru a uživatelské pohodlí, což ocení především fotografové, hráči her a ti, kdo tráví hodně času brouzdáním na webu.

https://youtu.be/fYkKY8KRIc8

Každodenní užívání inteligentních telefonů se dostává na další úroveň díky pokročilým funkcím nastavení, které Huawei umožňuje. Uživatelé si mohou plně přizpůsobit obrazovku, například tak, že si aktivují funkci filtrování modrého světla nebo ovládání barev, aby odpovídaly barvě okolního světla. V poslední době je také hojně využívanou novinkou na displejích smartphonů dobře známý výřez pro přední kameru, kdo ale tomuto designu neholduje, může si v nastavení modelu Mate 20 Pro zmiňovaný výřez schovat.

Zatímco aktivace funkce komfortní režim, snižuje zátěž pro oči, aktivace režimu Vivid zajistí ostrý a dobře čitelný displej i při jasném slunečním světle. Na takové obrazovce pak není problém editovat fotografie za všech okolností těsně před tím, než jsou odeslány na Instagram.

Základním aspektem každého smartphonu je kvalitní displej. Silný čipset může sice poskytnout skvělou grafiku a zajistit hladký výkon, ale bez vynikajícího zobrazení zanechá telefon v uživateli pocit, že nedostává maximum a měl by chtít víc. Naštěstí Huawei Mate 20 Pro nenechá majitele na pochybách, že drží v ruce výjimečný smartphone.

Zdroj a foto: Huawei Consumer BG

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010