Hollandia spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR

Česká mlékárna HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o. zahájila spolupráci s juniorskou sekcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Prostřednictvím krátkých videí s originálními recepty pěti mladých českých kuchařů chtějí spotřebitelům přiblížit vaření a pečení s využitím kvalitních jogurtů.

Každý měsíc budeme na našem webu a sociálních sítích zveřejňovat dva recepty, které si speciálně pro tuto spolupráci připravilo pět vybraných juniorských kuchařů nebo cukrářů z AKC ČR, jimž je 16-24 let. V lednu začínáme teasingem na Instagramu, kde budou využity fotky a videa z natáčení,“ vysvětluje Jan Škoda, Corporate PR & Marketing Manager. „Naše videorecepty budou mít speciální posilu – kelímek jogurtu Hollandia coby chatbota. Ten bude vystupovat jako „jogurt-komentátor“, z něhož se zrovna bude vařit. Bude komentovat přípravu jednotlivých receptů.“

Spolupráce Hollandie s juniorským národním týmem Asociace kuchařů a cukrářů bude probíhat po celý rok. Celkem bude natočeno 24 videí s recepty na slaná i sladká jídla.

Zdroj a foto: HOLLANDIA Karlovy Vary

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010