Fotbalový SamsonFest nabídne divákům zdarma hvězdnou zábavu

Nejstarší českobudějovický Pivovar Samson připravil pro veřejnost největší zábavní lahůdku letošního roku – první ročník SamsonFestu, který bude mít sportovně-kulturní podobu. Samson, oficiální pivo Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2018TM pro Českou republiku, podpoří i čeští fotbaloví internacionálové Antonín Panenka, Radek Bejbl, Petr Kouba a Karel Poborský, událost v areálu Pivovaru Samson si nenechá ujít ani legendární brazilský fotbalový šampion Cafu. Programem v sobotu 23. června od 15:00 do 22:00 bude provázet charizmatický Jakub Kohák.

Pivo a fotbal jsou spojené nádoby. Samson i díky spolupráci s belgicko-brazilskou světovou pivní jedničkou AB InBev zažívá návrat na piedestal českých piv. I když čeští fotbalisté bohužel letos na šampionát nepostoupili, my na něm jako oficiální pivo Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2018TM pro Českou republiku hrajeme důstojnou roli. Přijde nám proto logické podělit se o naši radost s našimi zákazníky. SamsonFest má výraznou fotbalovou stopu, na své si ale přijdou i hudební fajnšmekři,“ říká generální ředitel Pivovaru Samson Daniel Dřevikovský.

 

SamsonFest se bude hemžit známými tvářemi. Mezi hosty nebudou chybět stříbrní medailisté z evropského šampionátu 1996 Petr Kouba, Radek Bejbl a českobudějovický patriot Karel Poborský. Účast přislíbil i slavný fotbalový internacionál Antonín Panenka, jehož chladnokrevná penalta v roce 1976 posunula Československo k triumfu na Mistrovství Evropy a obletěla celý svět.

České legendy nejpopulárnějšího sportu planety se na SamsonFestu potkají s jedním z nejúspěšnějších fotbalistů historie. Do Českých Budějovic dorazí dvojnásobný mistr světa a vítěz Ligy mistrů Cafu. Brazilský fotbalový kouzelník byl v roce 2002 kapitánem vítězného týmu, který zatím naposledy získal trofej pro slavné jihoamerické “kanárky“.

Cafu je symbolem lidskosti, poctivé práce a úžasné kreativity. To jsou hodnoty, které vyznává naše společnost AB InBev. Je skvělé, že si Cafu v nabitém programu našel čas pro SamsonFest. Je to důkaz, že se v Brazílii dobře ví o českém fotbalu i výborném pivu,“ říká ředitel AB InBev pro právní záležitosti Fabio Riva.

SamsonFest se bude konat v sobotu 23. června od 15:00 do 22:00. Vstup pro veřejnost je zdarma. K dostání bude exkluzivně nefiltrované pivo Samson, chybět nebudou ani další piva z portfolia Pivovaru Samson včetně nealkoholického Pita. Na návštěvníky čeká bohatý doprovodný program. Moderátorem bude Jakub Kohák, který byl jednou z tváří fotbalového seriálu Okresní přebor. Na pódiu zazní písně zejména v jižních Čechách oblíbené kapely Parkán, revivalu AC/DC, program uzavře rocker Aleš Brichta, jehož hit „Nechte vlajky vlát“ patří k české fotbalové klasice.

Pivovar Samson, a.s., České Budějovice patří do portfolia belgicko-brazilské společnosti AB InBev, která je největším světovým pivním koncernem. Mezi jeho další značky patří například Stella Artois, Corona či Foster´s. Česká republika jako pivní velmoc si v jeho portfoliu získává čím dál důležitější postavení, čemuž napomáhá investování do jejích tradičních značek, jako je právě Samson.

 

Zdroj a foto: Pivovar Samson

 

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010