Expert na mražené potraviny Iceland dnes otevřel další pražskou prodejnu v novém designu

Na 250 novinek hlavně pro letní sezónu nabízí britský specialista na mražené zboží Iceland ve znovu otevřené prodejně u stanice metra Luka v Praze. Prodejna se otevřela ve čtvrtek 1. června v designu, do nějž Iceland postupně obléká své prodejny v Británii i u nás. Tato prodejna nabízí 60 nových druhů zmrzlin a nanuků a pro grilování je připraveno 18 novinek.

Obchodní řetězec z Británie Iceland se zaměřuje na kvalitní mražené potraviny. Zboží vyrábí podle tradičních receptur a do ČR distribuuje identické produkty, které jsou v síti Iceland nabízeny ve Spojeném království. V Česku funguje Iceland 6 let. Na Chodově a nyní také v Lukách se prodejny pyšní novým designem, který úspěšně odstartovala londýnská prodejna v Claphamu. Návštěvníkům vychází vstříc novým logem, barvami a svěžím, prosvětleným interiérem. Vylepšený je také navigační systém, takže se zákazníci při svých nákupech lépe a rychleji zorientují.

Prodejna v Lukách, která byla dnes slavnostně potřtěna, kromě nového interiéru nabízí také na 250 nových druhů zboží. Mezi novinkami vede především 60 druhů zmrzliny pro horké léto. Vedle oblíbených duhových nanuků nebo kornoutů pod značkou Iceland je nyní v mrazácích i nabídka velkých výrobců ledových pochoutek jako Magnum, Haagen Dazs či Oreo. Také toto zboží Iceland nabízí ve výhodných rodinných baleních za skvělé ceny. V Icelandu se mohou zákazníci vybavit i pro letní barbecue. Celkem 18 novinek najdou mezi produkty připravenými rovnou na gril. Tyto pokrmy se dají snadno připravit také v troubě.

Britský řetězec Iceland se zaměřuje na mražené a chlazené potraviny, ale snaží se také, aby zákazníci během jedné návštěvy obchodu mohli pořídit nákup na celý týden. Nabízí proto i čerstvé pečivo a zeleninu, lokální produkty, trvanlivé zboží či britské speciality. Kromě toho má v nabídce zmrazená hotová jídla, např. domácí italskou pizzu, masové výrobky či burgery, vegetariánská jídla, dorty, různé druhy cheesecake či zákusky. Zakládá si především na kvalitě nabízených produktů.

Stálým zákazníkům nabízí výhody svého Bonus klubu.

 

Zdroj a foto: Iceland

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010