Dobíjecí stanice jako nový způsob propagace

S rostoucím počtem elektromobilů v České republice narůstá také počet dobíjecích míst a paralelně s tím roste i nový prostor pro reklamní sdělení. Unikátní spojení společností Green24 a Jansen Display, přináší zcela nový koncept dobíjecích stanic pro elektromobily.

Společnost Green24 se zabývá výhradně tuzemským vývojem a výrobou dobíjecích stanic pro elektromobily a systému řízení a monitoringu dobíjecí infrastruktury. Zatím co společnost Jansen Display je lídrem na trhu v oblasti vývoje a výroby reklamních nosičů. Spojením těchto dvou odvětví vznikl projekt, který bude uveden na výstavě Amper od 20. – 23. 3. 2018 v Brně.

Cílem projektu je nabídnout klientům takovou dobíjecí stanici, která je uživatelsky jednoduchá a zároveň přináší přidanou hodnotu v možnosti využít display nabíječky jako reklamní prostor, ať už pro jejího majitele či externího nájemce.

Dobíjecí stanice je vybavena softwarem integrujícím reklamní nosič jako takový do CPO  systému Polyfazer.  Systém uživatelům nabízí jednoduché uživatelské rozhraní v podobě mobilní aplikace. Výhodou tohoto řešení je snadná a rychlá obsluha dobíjecí stanice, celkový monitoring průběhu dobíjení a pohodlné inkaso částky za odebranou energii bezprostředně po ukončení dobíjení. Dobíjecí stanice tudíž nevyžaduje žádnou formu předplatného. Reklamní obrazovka je však autonomní a vždy připravena prezentovat produkty nebo služby, které si sami zadáte.

Dobíječka se skládá z robustní hliníkové konstrukce, celoskleněného předního panelu s integrovanou profesionální obrazovkou 32”, dále nechybí větrání, uzamykání zadních dveří a především dvě nabíjecí zásuvky s maximálním výkonem 22kW.

Společnost Jansen Display vidí velký potenciál využití těchto dobíjecích stanic v hotelech, administrativních budovách, restauracích, obchodních domech a všude tam, kde chtějí majitelé těchto budov poskytnout svým zákazníků možnost dobít si své elektromobily a zároveň upozornit na své akce, produkty, nabídky, popřípadě prodat tuto reklamní plochu někomu jinému.

Rozšiřte svůj byznys stejně tak, jako se rozrůstá trh s elektromobilitou, představujeme vám zcela nový způsob propagace na místě prodeje.

 

 

Zdroj a foto: Jansen Display

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010