Datart zákazníkům garantuje dodání dárků do Vánoc

„Velké spotřebiče vozíme zákazníkům naší Datart dopravou denně, tedy včetně víkendů, a také letos budeme rozvážet na Štědrý den. Zboží vyneseme až do bytu, zapojíme a odvezeme případně i starý spotřebič. Následně po sobě vše uklidíme. Vzhledem k tomu, že je ale o dopravu velký zájem, doporučujeme zboží objednávat co nejdříve, ideálně do 15. prosince,“ říká Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

Ostatní zboží, které si zákazník nechá dovézt domů nebo práce, je dobré objednat do 21. prosince. Zdarma je vyzvednutí zboží ve všech prodejnách Datartu nebo na výdejních místech v PONT, umístěných na významných vlakových nádražích a na rušných místech velkých měst. Po Praze lze doručení objednaného zboží zajistit také kurýrem, a to až do 23. prosince.

„Zákazníkům, kteří nechávají nákupy dárků na poslední chvíli, doporučujeme zajít do našich prodejen, které budou otevřeny i na Štědrý den až do 12 hodin. Konkrétní otevírací hodiny se řídí hodinami v nákupních centrech, kde jsme v nájmu. Většinu prodejen máme otevřenou denně, od 9 až do 21 hodin. Zákazníci si mohou zboží pohodlně prohlédnout a vyzkoušet,“ doplňuje Iva Pavlousková.

Podrobný přehled garancí doručení pro jednotlivé způsoby dopravy je k dispozici zde.

Zdroj a foto: Datart