České značky MORA a Babiččina volba pokračují v úspěšné spolupráci

Česká značka MORA pravidelně motivuje zákazníky speciálními akcemi. Od poloviny února až do konce dubna (nebo do vyprodání zásob) každý, kdo zakoupí jakoukoliv vestavnou troubu MORA, dostane 10 kg hladké mouky Babiččina volba zdarma. Stačí vyplnit povinné údaje, přes webové stránky společnosti zaslat do registračního formuláře a počkat na potvrzující email o registraci i o čase a termínu dodání mouky až domů.

Aktuální cross-promotion je pokračováním úspěšné spolupráce z exponovaného předvánočního období, kdy bylo možné při koupi produktů ze sortimentu Babiččiny volby získat některou z vánočních odměn, hlavními výhrami byly spotřebiče MORA. Značný zájem zákazníků potvrdil, že spojení oblíbené značky mouky, vyráběné v českých mlýnech z české pšenice, s tradiční českou značkou domácích spotřebičů spolu s vhodným sezónním načasováním výborně funguje.

Akce „Při koupi trouby MORA získáte 10 kg hladké mouky Babiččina volba zdarma“ míří na podporu prodeje vestavných trub MORA včetně multifunkčních trub MORA nové generace, vybavených inteligentními technologiemi. Na výběr je řada modelů v různých cenových relacích, s různou úrovní výbavy, množstvím funkcí a způsoby ovládání (dotykové, zamačkávací knoflíky a klasické knoflíky).

 

Zdroj a foto: MORA

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010