Češi mohou on-line nakupováním ušetřit téměř jeden pracovní týden ročně

Společnost Tesco je v České republice průkopníkem on-line nákupu potravin. Poprvé službu spustila před 4 lety a aktuálně je dostupná čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích. On-line nákupem lidé ušetří skoro jeden celý pracovní týden za rok! Tesco nyní rozšiřuje službu Klikni & vyzvedni, která bude nově dostupná v Brně a okolí.

Češi stále více hledají způsob, jak ušetřit čas a peníze při nakupování. Platí to pro oblečení, spotřební zboží, ale i potraviny. Podle statistik obchodního řetězce Tesco strávíme nakupováním většího nákupu v průměru 70 minut týdně. Není pochyb, že právě tento čas bychom mohli věnovat jiným aktivitám nebo rodině a svým blízkým. Tesco možnost on-line nákupu z pohodlí našich domovů nabízí už 4 roky. Nedávno nabídku rozšířilo o možnost Klikni & vyzvedni, jež umožňuje nakoupit potraviny on-line a vyzvednout si je po cestě z práce, či jinam. Nově službu nabízí i pro Brno a jeho okolí.

 

Průměrný nákup potravin on-line

Ze statistik společnosti Tesco vyplývá, že průměrný nákup potravin českého spotřebitele čítá na 80 položek a váží zhruba 37 kg. V objednávkách patří mezi nejvíce objednávané zboží velkoobjemové položky jako například nealko nápoje, prací prášky a aviváže, plenky, mouka, krmivo pro zvířata, ale rovněž i čerstvé potraviny, zejména pak mléčné výrobky, ovoce a zelenina. Nákup potravin on-line využívá nejčastěji skupina lidí ve věku 25–45 let, a z většiny (80 %) jde o ženy. Mezi preferované termíny dodání pak patří pátek a víkendové dny a to buď v dopoledních hodinách, nebo po 16:00 hodině.

Tesco on-line již v 7 krajích a 12 městech

Dovážková služba Tesco je po 4 letech od spuštění aktuálně dostupná čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích a 12 městech. Od 6. dubna nabídne zákazníkům i možnost nakoupit on-line a vyzvednout si svůj nákup na prodejně v Králově Poli. Jde již o v pořadí 3. lokalitu, kde po Praze Letňanech a Mladé Boleslavi, Tesco variantu Klikni & vyzvedni nabídne.

Služba je ideální pro ty, kteří si nemohou naplánovat přesný čas doručení domů nebo nechtějí trávit čas výběrem zboží na obchodě. Pomocí služby Tesco Klikni & vyzvedni si zákazníci mohou zarezervovat čas na prodejně v rozmezí dvou hodin. Po tuto dobu je zboží rezervováno a uskladněno v lednici, mrazáku či prostorách k tomu určených k zachování teplotního řetězce a uchování co nejvyšší kvality všech položek nákupu.

Tesco_Klikni_vyzvedni_Brno_1 - 1 - slad small

Po rezervaci času a celkovém potvrzení objednávky on-line už stačí jen v ten správný čas zboží vyzvednout. Veškeré potraviny a zboží bude zabaleno a připraveno v taškách. U vybrané prodejny si může zákazník zajet autem k výdejnímu místu, kde mu budou tašky se zbožím rovnou naloženy. To velmi oceňují rodiny s dětmi, které si nakoupí zboží pomocí internetu a pak už jej jen v klidu cestou z práce nebo ze školy vyzvednou. Při předání je vždy nutné prokázat se průkazem totožnosti, případně kopií potvrzovacího e-mailu s číslem objednávky v případě, že nakup vyzvedává jiná osoba, než která jej objednávala. 

Tesco_Klikni_vyzvedni_Brno_2 - 2 - markování small

Zaměstnanci služby „Klikni & vyzvedni” jsou speciálně vyškoleni tak, aby fungovali jako oči a ruce zákazníka. Vybírají to nejlepší a nejkvalitnější zboží, stejně jakoby nakupovali sami pro sebe. Je tak zcela vyloučeno, že by se k zákazníkovi dostalo něco např. s prošlou dobou trvanlivosti, či jinak nevyhovující. A pokud zákazník i přesto není se zbožím spokojen, nabídnou mu pracovníci prodejny náhradní zboží, případně mu nebude účtováno vůbec.

Nákup lze zaplatit on-line předem, případně částku uhradit platební kartou na místě po převzetí zboží. Za službu Tesco Klikni & vyzvedni zákazníci zaplatí 39 Kč. Tato částka je jednotná a není závislá na čase a místě vyzvednutí. V případě, kdy nebude k dispozici zboží, které si zákazník objedná, nabídnou pracovníci prodejny náhradní výrobky, které budou připraveny v modrých taškách.

Díky službám, které společnost Tesco nabízí svým zákazníkům, lze mnohem více trávit čas se svými blízkými nebo se věnovat volnočasovým aktivitám, což je v dnešním rychlém světě velmi vyhledáváno.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010