Centrum Chodov otevřelo nový příjezd na své podzemní parkoviště

Vyšší komfort pro návštěvníky Centra Chodov i zklidnění dopravní situace v jeho okolí, především v ulici U Kunratického lesa, zajišťuje od včerejšího dne nový příjezd v podobě kryté rampy.

Vjezdový portál tohoto nového příjezdu je umístěn právě v počátečním úseku ulice U Kunratického lesa za velkým kruhovým objezdem na křížení s ulicemi Ryšavého, Roztylská a Pod Chodovem. Krytá rampa v délce 210 m zastane funkci významného přivaděče automobilové dopravy do stávajícího podzemního parkingu Centra Chodov, které aktuálně prochází procesem zásadního rozšíření.

Rekonstrukce příjezdu trvající 14 měsíců si vyžádala specializované postupy, jelikož většina stavby se nachází pod jedním z hlavních pražských energetických přivaděčů s napětím 110 kV. Celková investice společnosti Unibail-Rodamco, vlastníka a provozovatele Centra Chodov, do právě dokončené kryté rampy přesáhla 60 milionů Kč. Současně s  příjezdem se v centru otevírá i nový vstup z garáží do podlaží na úrovni hypermarketu Albert. Situován je ve středové poloze budoucího rozšířeného podzemního parkoviště.

Podzemní příjezd do Centra Chodov (1) - small  Podzemní příjezd do Centra Chodov (2)-small

Centrum Chodov se ve své nové podobě veřejnosti představí během podzimu roku 2017. Na ploše 100 286 m2 nabídne bezkonkurenční portfolio 300 prodejen, mezi kterými nebudou chybět na českém trhu unikátní značky jako Zara Home nebo Oysho.

Vizualizace rozšířeného Centra Chodov - small

V designovém prostředí najdou své místo také exkluzivní koncepty: restaurační zóna čítající 43 různorodých možností občerstvení nebo „designérská galerie“ Designer GalleryTM určená prémiovým světovým módním brandům i tvorbě tuzemských návrhářů.

Součástí rozšířeného Centra Chodov bude také největší a nejmodernější kino v České republice, 18sálový promítací multiplex s prémiovými 4DX sály.

Zdroj a foto: Unibail-Rodamco