Centrum Černý Most rozšiřuje restaurační zónu o české fresh bistro O’papa

Centrum Černý Most pod svou střechou přivítalo české fresh bistro O’papa, které se tak vůbec poprvé představilo v nákupním centru. Bistro o rozloze 250 m² mohou vyznavači kvalitních surovin navštívit ve 3. patře centra vedle multikina CineStar. Široká nabídka O’papa zahrnuje snídaňové a obědové menu, čerstvé domácí pečivo, sendviče, wrapy, saláty, jogurty, smoothies, džusy i dezerty. Na zákazníky Centra Černý Most bude navíc až do 31. července čekat 30% sleva na vybrané pokrmy.

České fresh bistro O’papa ctí principy čerstvosti a kvality surovin, z nichž jsou podle vlastních receptur na místě připravovány pokrmy. Zakladatelé se k jeho vzniku inspirovali na cestách po světě a zejména na základě pobytu v Hong Kongu vytvořili bistro v netradičním stylu, který byl doposud na tuzemském trhu ojedinělý. Fresh bistro O’papa zaručuje, že i ve spěchu se člověk může stravovat zdravě a kvalitně, a to díky nabídce prvotřídních pokrmů z čerstvých surovin s vyváženým složením konzultovaným s výživovými odborníky. Pro zákazníky je připraveno také samoobslužné bistro pro rychlý, ale naopak i rozvážný výběr.

opapa  opapa 2

Filosofie O’papa postavená na čerstvosti surovin a jídel skvěle odpovídá na vzrůstající poptávku po zdravém a na lokálních potravinách založeném stravování, například na farmářských trzích,“ říká manažer Centra Černý Most Tomáš Urbanovský. „Věřím, že i návštěvníci Centra Černý Most ocení širokou nabídku fresh bistra s na místě připravovanými pokrmy z kvalitních ingrediencí a rádi využijí akční červencové 30% slevy.“ 

Široká nabídka O’papa zahrnuje na místě marinovaného lososa či pečený šťavnatý rostbíf připravovaný ve vlastní kuchyni, domácí pečivo, čerstvé ovoce, křehké saláty, chutné polévky, plněné bagety a toasty, delikátní dezerty nebo výběrovou kávu.

Každý den mohou návštěvníci objednávat i pokrmy ze snídaňového
a obědového menu
. To snídaňové láká širokým výběrem ovoce, müsli i jogurtů, čerstvým domácím pečivem a vejci připravovanými na několik způsobů.
K obědu lze vybírat z řady polévek, plněných tortill, wrapů, mnoha druhů sendvičů, toastů a baget připravených podle různorodých světových receptur.

Všechny používané obalové materiály jsou 100% recyklovatelné a rovněž potravinové zbytky z bistra každý den putují k dodavatelům pro zkrmení hospodářskými zvířaty.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Foto: Unibail-Rodamco, opapa.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010