Birell představuje nové nealko osvěžení Birell Botanicals

Birell, lídr nealkoholických piv, rozšiřuje segment o novou řadu nápojů pro dospělé – Birell Botanicals. Novinka přináší kombinaci mírně nasládlé, lehké chuti s jemnou hořkostí nealkoholického piva a osobitým aromatem pečlivě vybraných bylin. 

Celý proces zrání piva nechávají sládci plynout jeho přirozenou cestou, ingredience přidávají postupně během varného procesu. O nápoj pečují plných 19 dní. Birell Botanicals nabízí dvě chuťové varianty: Bezový květ s tymiánem a citronem a Zelený čaj s jasmínem a bergamotem.

Kategorie nealkoholických piv na tuzemském trhu neustále roste. Klíčovým hráčem je právě Birell, který již dlouhou dobu udává trend v celém segmentu nealkoholických piv a radlerů a drží si status nejprodávanější značky na trhu s podílem 64 %.

Zatím každá inovace od Birellu přinesla značce objemový růst a nové spotřebitele,“ říká Veronika Hořáková, manažerka značky Birell, a doplňuje: „Jako lídr trhu jsme se proto rozhodli jít opět vstříc zákazníkům a vstupujeme s Birell Botanicals do nového segmentu nealko nápojů. Rádi bychom novinkou oslovili všechny, kteří vyznávají aktivní životní styl, užívají si chvilek strávených se svými blízkými a ocení poctivé osvěžení kdekoliv.“

Kolové nápoje a limonády jsou preferovanými nápoji pro 48 % spotřebitelů. Přesto je ale velká část dospělých zákazníků vnímá jako nezdravé. Birell by rád tuto mezeru zaplnil právě představovanou řadou Birell Botanicals a nabídl zákazníkům poctivé nealko osvěžení.

Birell Botanicals jsou připraveny tradičním pivovarnickým postupem za použití unikátních kvasinek Birell a nejjemnějších odrůd chmele, rostlin a ovocných šťáv. Celý proces zrání nechávají naši sládci plynout jeho přirozenou cestou, ingredience přidávají postupně během varného procesu. O nápoj pečují plných 19 dní. Výsledkem je pak specifická chuť, v níž pozvolna vynikají jednotlivé ingredience. Spotřebitele tak čeká mimořádný chuťový zážitek postupně se rozvíjející chuti,“ popisuje degustátor Plzeňského Prazdroje Pavel Konáš.

Obě novinky Birell Botanicals Bezový květ s tymiánem a citronem a Birell Botanicals Zelený čaj s jasmínem a bergamotem se prodávají v plechovce o obsahu 400ml.

 

Zdroj a foto: Plzeňský Prazdroj

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010