BILLA zahájila provoz samoobslužných pokladen

V rámci pilotního projektu „Moje kasa“ mohou zákazníci BILLY od pátečního dne 30. března využít samoobslužné pokladny. První dvě z nich byly naistalovány v prodejně BILLA v Terminálu 1 letiště Václava Havla v Praze Ruzyni. Do konce dubna bude následovat spuštění v dalších dvou frekventovaných supermarketech, a to v Praze a v Plzni.

 „Samoobslužné pokladny v supermarketech BILLA přispějí k rychlému a plynulému odbavování našich zákazníků. Získané personální kapacity naplno využijeme přímo v supermarketech, kde dlouhodobě rozšiřujeme a zkvalitňujeme zákaznický servis,“ uvedl generální ředitel společnosti BILLA Česká republika Jaroslaw Szczypka.

Samoobslužné pokladny jako alternativa ke standardním pokladnám se těší vzrůstající oblibě. Zákazníci BILLY je ocení zejména u menších nákupů nebo při placení bezkontaktními kartami. V každém supermarketu, kde jsou samoobslužné pokladny instalovány, tímto dochází k výraznému navýšení počtu platebních míst. Výhodou moderních pokladen je také intuitivní ovládání s možností volby jazykového prostředí (čeština, angličtina, němčina).

 

Zdroj a foto: REWE

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010