BILLA otevřela ve Vestci u Prahy už svůj 218. supermarket

Svůj nový supermarket otevřela včera společnost BILLA ve Vestci u Prahy.  V pořadí již 218. prodejna nabídne svým zákazníkům BILLA široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Chybět nebude ani oblíbený regionální regál s výrobky od lokálních dodavatelů. Do konce roku otevře BILLA ještě další 2 prodejny.

Nový moderní supermarket BILLA včera otevřel své dveře obyvatelům Vestce v ulici  Vídeňská 679. Nabídne jim rozsáhlý sortiment kvalitních produktů na prodejní ploše 922 m2. Bezproblémové nakupování v supermarketu zajistí několik parkovacích míst pro automobily včetně vyhrazených míst pro vozíčkáře nebo rodiče s dětmi.

Otevřením nové prodejny nabídla BILLA v této pražské části také na tři desítky pracovních míst, a to jak na hlavní pracovní poměr, tak na částečný úvazek.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu ve Vestci si zákazníci budou moci vybrat ze široké škály čerstvého ovoce a zeleniny, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin nebo kosmetiky a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky. Nakupující se také mohou těšit na denní rozmanitou nabídku voňavého a křupavého pečiva. Chybět nebude ani regionální regál, ve kterém dává BILLA možnost pro prezentaci výrobků od lokálních dodavatelů. Tímto unikátním projektem BILLA podporuje lokální zemědělskou výrobu a posiluje sociální i ekonomickou stabilitu v dané oblasti. Podporou tuzemských produktů BILLA pomáhá také snížit negativní dopad nákladové dopravy a složitých dodavatelských procesů.

„Otevřením dalšího supermarketu na území okresu Praha-západ posilujeme naší pozici v této oblasti a přibližujeme se ještě více zákazníkům, kteří preferují čerstvé a kvalitní potraviny. Celkově jde o již 50. prodejnu na území hl. města Prahy,“ uvedl generální ředitel BILLA ČR pan Jaroslaw Szczypka.

Nový supermarket bude otevřený 7 dní v týdnu, a to od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00 hod.

 

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010