BILLA otevřela již 46. prodejnu v Praze

Nový supermarket BILLA s pořadovým číslem 46. byl slavnostně otevřen v pondělí 18.září v pražské Vinoři. Na prodejní ploše 850 m2 nabídne svým zákazníkům široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů,  regionálních výrobků nebo místních specialit. Díky moderní prodejní ploše vybavené LED osvětlením a energeticky úspornými chladícími a mrazícími systémy se řadí mezi nejmodernější prodejny BILLA v České republice. S nově otevřenou prodejnou provozuje BILLA v ČR celkem 216 prodejen.

Nový supermarket BILLA se otevřel v ulici Mladoboleslavská v Praze na Vinoři. Bude otevřen 7 dní v týdnu, a to od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00 hod. Bezproblémové nakupování v supermarketu zajistí několik řad parkovacích míst pro automobily včetně vyhrazených míst pro lidi se zdravotním postižením a rodiče s dětmi.

„Jsme velice potěšeni, že jsme se více přiblížili zákazníkům, kteří bydlí v severovýchodní části městského obvodu Prahy 9. V novém supermarketu BILLA čeká na zákazníky široká škála produktů z celého Česka i speciality a výrobky od místních dodavatelů. Spolupráce s místními producenty je pro nás velice důležitá. Celých 75 % našeho sortimentu pochází z tuzemska a naším cílem je tento podíl do budoucna ještě zvyšovat,“ uvádí generální ředitel BILLA ČR pan Jaroslaw Szczypka. „Otevíráním nových prodejen nabízíme v této pražské části také několik desítek pracovních míst a to jak na hlavní pracovní poměr, tak částečný úvazek,“ dodává Jaroslaw Szczypka.

 V sortimentu nově otevřeného supermarketu v Praze-Vinoř naleznou zákazníci širokou paletu čerstvého ovoce a zeleniny, čerstvého masa, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin nebo kosmetiky a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky. Nakupující se také mohou těšit na denní rozmanitou nabídku voňavého a křupavého pečiva.

 

Zdroj a foto: BILLA

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010