BILLA nově nabízí zdravé mlsání v sáčku

Pro milovníky zdravého mlsání má BILLA v nabídce připravené sáčky se sušenými plody, na kterých si zákaznící nejenom pochutnají, ale zároveň i prospějí svému zdraví. I malá porce sušeného ovoce totiž obsahuje velké množství živin a vitamínů. V prodejnách BILLA nyní nově naleznete speciálně vytvořené mixy.

Sušené plody jsou dobrým zdrojem vlákniny a díky vyššímu obsahu přírodních cukrů jsou vhodné k rychlému doplnění energie. Spotřebitelé se tedy nemusejí bát přebytečného cukru, protože fruktóza, kterou ovoce obsahuje, je z velké části navázána na vlákninu a ta zamezí jejímu vstřebávání.

Jaké jsou dvě nejzajímavější směsi?

Směs BILLA Snídaňová směs, jak už název sám přibližuje, se hodí pro kvalitní snídaně, doplněné například bílým jogurtem. Balení obsahuje kousky jablek, amerických brusinek, kokosu a rozinek, které jsou plné chutí a vůní, a proto jogurt skvěle doplní.

Dalším mixem je sáček BILLA Fit směs plný tropických chutí. Zákazníci v něm naleznou kombinaci sušeného manga, ananasu, kokosových lupínků a blanšírovaných mandlí. Ovoce v něm není kandované, zachovává si tak svoji přirozenou chuť, vůni i živiny.

V prodejnách BILLA nyní naleznete celkem 5 nových druhů sušených plodů, které rozšířili dříve prodávané BILLA oříšky, Jsou to BILLA Snídaňová směs (v balení 100 g), BILLA meruňky (200 g), BILLA rozinky trio (Golden, Flame a Red Crimson – 200 g), BILLA brusinky (200 g) a BILLA Fit směs (150 g).                                                                                           

 

Zdroj a foto: Billa

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010