BILLA navyšuje od září mzdy zaměstnancům prodejen v průměru o 7,3 %

Společnost BILLA od září tohoto roku navyšuje již po 3. za posledních 12 měsíců mzdy zaměstnanců prodejen. Za toto období společnost navýšila mzdy prodejnímu personálu v průměru o více jak 20 %. Změny se dotknou více než 4 000 zaměstnanců vybraných pozic. Nejvíce si polepší prodavačky a pokladní, a to v průměru o 2 400 Kč. 

Společnost BILLA je jedním z 50 nejvýznamnějších zaměstnavatelů v České republice, který od vstupu na Český trh v roce 1991 dynamicky roste. S ohledem na vývoj trhu a cíl zajistit zaměstnancům dobré pracovní podmínky od začátku září navyšuje mzdy vybraných pozic v průměru o 2 000 Kč. Nejvyšší nárůst mzdy čeká pokladní a prodavače či prodavačky čerstvých úseků, kteří si polepší v průměru až o 2 400 Kč.

„Naším cílem je dlouhodobě udržovat vysokou loajalitu našich zákazníků, k jejichž spokojenosti přispívá mimo jiné dobrá práce našich zaměstnanců přímo na prodejnách. Abychom tento standard zachovali, nabídli našim zaměstnancům kvalitní pracovní podmínky a zůstali na žebříčku atraktivních zaměstnavatelů, rozhodli jsme se přistoupit k navýšení mezd, a to již po 3. během posledních 12 měsíců,“ komentuje zvyšování mezd generální ředitel BILLA ČR Jaroslaw Szczypka.

 

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010