Auto Palace Spořilov slaví 25. narozeniny a zve na Rodinný den zdarma

V letošním roce slaví Auto Palace 25. narozeniny, u jejichž příležitosti uspořádá na Spořilově velkolepý Rodinný den a vyzve přítomné děti, aby prokázaly své schopnosti a dovednosti na nejrůznějších atrakcích a za splněné úkoly si odnesly domů svůj první řidičský průkaz. Pohodovou atmosféru navíc doplní vystoupení Divadla Evy Hruškové a Jana Přeučila. Na rodiče pak čeká prezentace vozů z portfolia hned 6 značek, z nichž některé si budou zákazníci moci koupit za speciální narozeninové ceny. 

V sobotu 11. června se od 10:00 do 16:00 hodin promění areál Auto Palace Spořilov (Na Chodovci 2457/1, Praha 4) v jednu obrovskou fun zónu. V rámci oslav 25. výročí od založení první pobočky společnosti Auto Palace v ČR otevře dealerství své brány nejen příznivcům společnosti, svým zákazníkům či obyvatelům nebo návštěvníkům Hl. města Prahy, ale hlavně všem dětem!

Současní řidiči, ale i řidiči budoucí, ti všichni budou moci u příležitosti Rodinného dne Auto Palace Spořilov zažít spoustu zábavy. A že program bude opravdu pestrý! Čekají na ně šlapací motokáry, basketbalová soutěž, malování na obličej, balónková dílnička, potisk plátěných tašek, výroba odznaků, kvíz, skákací hrad nebo fotokoutek. Ve 12:00 hodin si navíc budou moci od veškeré „práce“ odpočinout a zhlédnout představení Divadla Evy Hruškové a Jana Přeučila.

Ani na dospělé ovšem Auto Palace nezapomíná. V showroomech hned 6 automobilových značek si zájemci budou moci prohlédnout a otestovat při jízdách Prahou nové modely, jež byly nedávno uvedeny na tuzemský trh, zakoupit si vozy se speciální cenou nastavenou pro tento den, soutěžit o zajímavé ceny, z nichž tou hlavní je vůz na víkend a s plnou nádrží zdarma. Pro děti i dospělé je pak přichystáno malé pohoštění.

Vstup je pro všechny zdarma.

 

Zdroj a foto: Auto Palace

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010