Anketa Czech Social Awards 2018: Nový název, více kategorií a globální přesah

Prestižní, s velkou pozorností sledovaná anketa Czech Social Awards, dosud konaná pod názvem Czech Blog Awards (známá také jako Blogerka roku), 1. října oficiálně vstoupila do šestého ročníku. Czech Social Awards 2018 premiérově ve velkém stylu zahájil event moderovaný Zorkou Hejdovou za účasti dalších (nejen z online světa) známých tváří. Program plný celebrit a novinek si mohl živě naplno vychutnat každý na Instagramu @czechsocialawards díky tzv. Insta Mobilu a špičkovému smartphonu Huawei nova 3.

Czech Social Awards s novým ročníkem činí zásadní krok do světa, stávají se součástí celosvětových ocenění Global Social Awards! Na vítěze speciální kategorie Go Global, která se bude vyhlašovat jak pro Česko, tak Slovensko, čeká skvělá příležitost. Budou mít možnost zúčastnit se udílení Global Social Awards, které 18. května přivede do Prahy světová jména on-line médií a naváže na mezinárodní marketingovou konferenci Engage.

Czech Social Awards jsou oceněním talentu, kreativity a nápaditosti, kterými dokáží tuzemští influenceři na sociálních sítích zaujmout, inspirovat a pozitivně ovlivňovat své fanoušky. Právě proto rozhodují o nominacích a vítězích hlasy veřejnosti, nikoliv odborná porota. Ke stávajícím kategoriím Video Bloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku a Cosmo Objev roku letos přibyly zcela nové kategorie: již zmíněná Go Global, Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play. Především dvě posledně jmenované kategorie reflektují leitmotiv Czech Social Awards – šířit podnětné myšlenky, podporovat nové způsoby komunikace, měnit svět kolem sebe k lepšímu… Díky datům od analytické společnosti Socialbakers se také dozvíme, jaké příspěvky na Instagramu vzbudily největší ohlas, jaké hashtagy byly nejfrekventovanější a nejoriginálnější a také kdo z nominovaných dokázal vytvářet nejlepší vazby s ostatními.

Vítězové Czech Social Awards 2018, nejpopulárnější osobnosti sociálních sítí, budou slavnostně vyhlášeni 1. prosince během velkolepého galavečera. V přímém přenosu jej odvysílá Prima COOL a TV JOJ plus. Generálním partnerem ankety je společnost Huawei a oficiálním smartphonem Huawei nova 3.

 

Zdroj a foto: 2media.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010