Přihlašujte své reklamní a dárkové předměty do 16. ročníku soutěže Hvězda 3D reklamy

I v letošním roce se koná odborná soutěž Hvězda 3D reklamy, která je určena českým i zahraničním firmám, které se zabývají 3D reklamou, ať již jde o agentury, promotion teamy či klienty – zadavatele reklamy. 

Tento ročník odborné soutěže, kterou pořádají  POPAI CENTRAL EUROPE a M.I.P. Group, je vyhlášen ve znamení zásadní změny, kdy došlo k vzájemné dohodě zástupců oborových asociací POPAI CE a A3DR o sloučení do jedné asociace POPAI CE včetně propojení členské základny (o této fúzi jsme psali zde). POPAI CE jako asociace reprezentující obor marketingové komunikace a podpory prodeje navázala na dlouhodobou tradici soutěže Hvězda 3D reklamy a převzala její organizaci.

Soutěž nabízí možnost účasti v řadě soutěžních kategorií – jedná se o tři kategorie neproduktové, deset produktových, dvě souhrnné a dvě kategorie zvláštní.

Podle vhodnosti je opět možné jeden předmět přihlásit za zvýhodněné ceny do dalších kategorií, stejně jako uplatnit slevy za více přihlášených předmětů.

Vyhlašovatelé vnímají tvorbu individuálního designu zejména mladých tvůrců jako velmi důležitou, proto vyhlašují samostatně zvláštní kategorii Reklamní předmět 3. milénia, která je součástí soutěže H3DR.

Pro zvýšení motivace těch, kteří se soutěže dosud nezúčastnili, byla vytvořena druhá zvláštní kategorie Hvězdná brána. Pro kategorii ročníku organizátoři letos zvolili téma Věrnostní programy.

Přihlášky do soutěže H3DR můžete zadávat zde.

Uzávěrka soutěže je 4. dubna 2016 v 15 hod a slavnostní vyhlášení proběhne 10. května 2016, tradičně na veletrhu Reklama Polygraf (zde i výstava všech soutěžních předmětů), který se koná v termínu 10. – 12. května 2016 v PVA EXPO PRAHA – Letňany.

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010