ZŠ JUDr. Josefa Mareše ve Znojmě získala od Lidlu 75 650 korun

Základní škola JUDr. Josefa Mareše ve Znojmě obdržela vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření prodejny nové generace v lokalitě Malá Louka získala od společnosti Lidl 75 650 korun. Tuto částku využije na úpravu venkovního prostoru před školou, kam dochází přes 840 žáků.

Nákupy v nové a již druhé prodejně Lidl ve Znojmě mohli zákazníci 3. prosince využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch místní základní školy. Vedení školy a města společně se žáky prvního i druhého stupně se tak 7. března mohli radovat z částky 75 650 Kč. Za darované peníze škola upraví venkovní prostor, kudy denně prochází žáci a jejich doprovod. Počítá se s vybudováním chodníku, pořízením nových laviček a úpravou stávající zeleně.

„Pro nás je podpora této základní školy především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především obyvatelé Znojma, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,“ okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá. 

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010