Značka Orbit chce rozzářit a zachytit úsměv skrze roadshow

Značka žvýkaček bez cukru Orbit vyráží v předvánočním období rozzářit úsměvy hned do několika měst České i Slovenské republiky. Hostesky ve vybraných nákupních centrech budou mít k dispozici Orbit box, který návštěvníky vyfotí a na místě vytiskne speciální Orbit fotografii, zároveň nabídne i vzorek žvýkaček. Roadshow podpoří poslední novinku v portfoliu značky – žvýkačky Orbit WHITE. Orbit box má podobu právě velkého balení žvýkaček Orbit WHITE Classic.

Sampling v rámci roadshow po obchodních centrech bude ještě doplněn PR komunikací a media samplingem, kdy čtenáři vybraných lifestyle titulů naleznou vzorek žvýkačky bez cukru Orbit WHITE jako příbal. Trasa roadshow bude fanouškům značky Orbit postupně představována také prostřednictvím sociálních sítí.

Roadshow začíná již ve středu 22. listopadu 2017 v Českých Budějovicích v IGY Centru a naposledy Orbit box můžete potkat v Praze, a to v neděli 10. prosince 2017 v obchodním centru Arkády Pankrác.

Jako jedna z největších světových značek se Orbit snaží neustále posouvat vpřed, inovuje své produkty i komunikaci tak, aby byla spotřebitelům nablízku a hovořila obdobným jazykem. Proto v souvislosti s tímto globálním posunem mění svou komunikační linku a přechodem z komunikace zaměřené na funkční stránku produktu, pracující s dentálními benefity žvýkání, k emocionální rovině si značka Orbit slibuje nové příležitosti i možnost stát se relevantnějším výrobkem pro dnešního moderního spotřebitele. Spolu s tím Orbit doplňuje své logo novým claimem „Pro pocit čistých a svěžích úst“ místo „Pro čisté a zdravé zuby“, více vystihujícím skvělý pocit, který žvýkání žvýkačky bez cukru přináší. Předvánoční roadshow je dalším nástrojem, jak tuto myšlenku podpořit v rámci podpory novinky Orbit WHITE.

Podrobný tourplan naleznete zde.

Žvýkačky Orbit WHITE jsou nabízeny hned ve třech svěžích příchutích. Variantu Classic doplňuje svěží mátová příchuť Spearmint a chuť šťavnatého ovoce Fruit. Modré částečky obsažené ve žvýkačkách Orbit WHITE byly speciálně navrženy tak, aby během dne pečovaly o zuby a napomáhaly k udržení jejich barvy*.  Praktická novinka potěší každého, kdo dbá o svůj krásný a zářivý úsměv a svěží dech kdykoliv během dne.

 

Zdroj a foto: Wrigley CZ

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010