Zaměstnanci Kauflandu běželi ve prospěch Centra Paraple

V neděli 10. června se v pražském parku Ladronka uskutečnil již 19. ročník Běhu pro Paraple. Kaufland Česká republika jako hlavní partner věnoval klientům Centra Paraple 100 000 Kč na pořízení handbiku. Rekreační sportování svých zaměstnanců tak propojil s finanční podporou potřebným.

Zábavné nedělní odpoledne v pražském parku Ladronka již tradičně odstartoval Zdeněk Svěrák. Všichni návštěvníci měli možnost přijít si zaběhat, poslechnout muziku a blíže se seznámit s činností Centra Paraple, které více než 20 let pomáhá lidem na vozíku i jejich rodinám zvládnout těžkou životní situaci. Jednotlivé závody zahajovaly známé osobnosti ze světa kultury a sportu. Večer pak zakončil koncert kapel Support Lesbiens a Circus Brothers. Díky registracím běžců a darům partnerských firem přinesl běh významnou částku do finančního rozpočtu Centra Paraple.

„Centrum Paraple potřebuje kontakt s lidmi. Běh pro Paraple je k tomu skvělá příležitost. Setkání, podpora a porozumění jsou základním smyslem této akce. Jsme rádi, že od těch, kteří pomáhají, ‚běží‘ pomoc k těm, kteří ji potřebují,“ říká Mgr. David Lukeš, ředitel Centra Paraple.

Kaufland jako hlavní partner akce

Společnost Kaufland Česká republika, letošní hlavní partner akce, předal Centru Paraple šek na 100 000 Kč. Věnovaná částka půjde na nákup nového handbiku. Kaufland podporuje Centrum Paraple již od roku 2013 a od letošního roku patří mezi jeho hlavní partnery. Letos už společnost darovala částku 486 236 Kč při květnovém zmrzlinovém festivalu ve Žlutých lázních.

Běhu pro Paraple se letos účastnili i zaměstnanci Kauflandu. Sportování a zdravý životní styl podporujeme i u svých zaměstnanců. Tentokrát jsme běželi pro dobrou věc a všichni jsme si to užili. Během akce navíc měli všichni návštěvníci možnost osvěžit se naší K-Classic zmrzlinou,“ dodává Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland Česká republika.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010