Zaměstnanci Coca-Cola HBC Česko a Slovensko plánují na pomoc dětem uběhnout 4 000 km

Zaměstnanci společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko mají rádi výzvy. V rámci letošního ročníku sportovně – charitativní akce TERIBEAR HÝBE PRAHOU organizované Nadací Terezy Maxové dětem se rozhodli překonat především sami sebe. Jako hlavní partner akce dali dohromady běžecký tým, který má od 7. do 16. 9. na pražském Vítkově zdolat celé 4 000 km na pomoc znevýhodněným dětem a mladým maminkám. 

Společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko spolupracuje s Nadací Terezy Maxové dlouhodobě na několika projektech. U třetího ročníku charitativního happeningu TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima den s medvědem proto nebude chybět. Akce se letos poprvé uskuteční na novém místě, a to na pražském vrchu Vítkově, kde budou běžci a chodci non-stop po dobu deseti dnů svým pohybem pomáhat opuštěným a znevýhodněným dětem.

Za každý pokořený kilometr na trase dlouhé 1,2 km věnuje společnost Coca-Cola HBC a další partneři akce 50 Kč na podporu konkrétních příběhů či projektů Nadace Terezy Maxové dětem. Zapojit se může každý, kdo si zakoupí čip, který počítá uběhnuté nebo ušlé kilometry. Koupí čipu účastníci rovněž podporují charitativní aktivity nadace. Každý si navíc může vybrat, na jaký konkrétní příběh půjde či poběží, a tím pro něj získá finanční pomoc. 

Dlouholetou spolupráci s Nadací Terezy Maxové dětem neustále prohlubujeme. Akci TERIBEAR HÝBE PRAHOU naši zaměstnanci milují a pravidelně se jí i se svými rodinami účastní. I letos je podpoříme koupí několika set běžeckých čipů a běhat pro dobrou věc půjde i celý top management. Jako hlavní partner jsme si dali ambiciózní cíl zdolat dohromady 4 000 kilometrů a věříme, že společně to dáme“, říká Petr Jonák, ředitel vnějších vztahů Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

Akci pořádá, za podpory partnerů, Nadace Terezy Maxové dětem. Jejím posláním je pomoc opuštěným a znevýhodněným dětem. Díky štědré podpoře dárců z řad firem a veřejnosti získává finanční prostředky na svou činnost už dvacet let.

 

Zdroj: Coca-Cola HBC Česko a Slovensko

Foto: teribear.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010