Základní škola Horoměřice získala od Lidlu 160 100 korun

Základní škola v Horoměřicích dostala na začátek nového školního roku vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření nové prodejny v ulici Suchdolská získala od společnosti Lidl 160 100 korun. Za tuto částku pořídí herní a relaxační prvky na školní zahradu. 

Nákupy v nové prodejně Lidl, která je oproti té původní větší a zákazníkům i zaměstnancům přinesla řadu novinek včetně autobusové zastávky a rychlonabíjecí stanice pro elektromobily, mohli zákazníci 25. června využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch místní základní školy. Školáci, učitelský sbor a také představitelé obce, jež je zřizovatelem školy, se tak 11. září mohli radovat z částky 160 100 Kč. Za darované peníze škola nakoupí herní a relaxační prvky na školní zahradu. Darovací šek byl předán v tělocvičně a ve společnosti dětí z prvního stupně.

„Pro nás je podpora této základní školy především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především obyvatelé Horoměřic, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,” okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

 

Zdroj a foto: LIDL

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010