Začíná velká narozeninová soutěž s Olmíky

Olmíci, mléčná svačinka pro děti, slaví páté narozeniny. A aby byla oslava pořádná, rozdává OLMA v narozeninové soutěži rovnou stovku nových koloběžek značky Kostka.

Stačí, když účastníci zaregistrují soutěžní kód z balení Olmíků do okénka na internetové stránce a zodpoví co nejpřesněji na soutěžní otázku. Soutěž trvá od 17. října do 18. prosince 2016.

Před pěti lety v první produktové řadě Olmíků OLMA představila jogurtové Olmíky, Olmíky Maty a Olmíky Drink. V roce 2013 se objevili Olmíci s hračkou s příchutí vanilka a čokoláda.

Od začátku jsme pojali výrobu a prezentaci dětských mléčných výrobků velmi netradičně a poutavě. Téměř každý výrobek, který je určen dětem, má velmi specifický a přitažlivý vizuál a jeho součástí je něco navíc, co děti upoutá,“ sdělil Jiří Berger, obchodní ředitel společnosti OLMA, a.s.

Na obalech všech druhů Olmíků přibude speciální soutěžní grafika. Z druhé strany etikety je pak umístěn registrační kód. Kampaň podpoří i sponzoringové spoty připravené agenturou Zdeněk Nováček, s.r.o., které diváci uvidí na televizních stanicích, Prima a Barrandov. Ve spotu se objeví postavičky Oli, Oťas a jejich zvířecí kamarádi.

Mezi dlouhodobě nejoblíbenější patří Olmíci Maty, smetanová přesnídávka s kakaem a oříšky, Olmíci s piškotky, Olmíci jogurtoví nově se sušenkami a řada tvarohových dezertů Olmáček, ukrývající překvapení v podobě dárku pod obalem,“ informuje Jiří Berger.

Ručně balené v chráněných dílnách jsou pak specialitou Olmíci s hračkou, kde v odděleném kelímku děti najdou hračky v podobě tiskátek, lepáků, celou řadu postaviček Olmíci nebo odznaky do dětských kroksek.

https://youtu.be/WfhIc-XMMjA

Zdroj a foto: OLMA

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010