Na portálu Rohlik.cz začíná týden asijských specialit

Po cukroví by v Česku teď už ani pes neštěkl, rok psa zato odstartoval před dvěma týdny v Číně. Online supermarket Rohlik.cz proto včera spustil týden asijských specialit, kterých má v rukávu určitě více, než kolik pořídíte v ostatních běžných obchodech. Do středy 24. ledna si zákazníci mohou pořídit exotické ovoce, ingredience na sushi, bylinky a klíčky, kokosové mléko, tofu, nudle, kari, chilli a další omáčky a exotické ovoce, ale i hotová asijská jídla jako tradiční pho bo a další vybrané speciality.

„Asijské speciality jsou pevnou součástí našeho sortimentu a jejich nabídku neustále rozšiřujeme. Mají řadu stálých příznivců, mnozí z našich zákazníků o nich ale vůbec neví, což nám přijde jako velká škoda, protože jsme sami velkými fanoušky východní kuchyně. Asijským týdnem jim proto chceme naši nabídku lépe představit,“ řekl Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz.

Asijský týden nabízí možnost vyzkoušet řadu specialit východní kuchyně v kvalitě, která není v České republice běžně dostupná. Na své si přijdou jak gurmáni, tak i vyznavači zdravých a bio produktů. Z širokého sortimentu lze vybírat nejen z dnes již klasických, ale i speciálních ingrediencí, které v jiných obchodech nejsou k dostání.

Pestrost nabídky je zvolena tak, aby se dalo připravit menu všech asijských kuchyní. Bude-li zákazníky lákat thajská kuchyně, má pro ně Rohlík kromě citronové trávy, limetkových listů a mladého kokosu připravenou i thajskou bazalku. Příznivce vietnamské kuchyně mohou potěšit ústřicové omáčky, koriandr nebo extra pálivé chilli papričky.

 

Zdroj a foto: Rohlik.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010