Výrobky K-Classic bodovaly v České chuťovce 2018

Tři produkty privátní značky K-Classic společnosti Kaufland byly oceněny komisí nezávislých odborníků, která hodnotila především jejich kvalitu a chuť. Záštitu nad soutěží tuzemských potravinářských výrobků převzali předseda Senátu Parlamentu České republiky Milan Štěch a ministr zemědělství Miroslav Toman.

Ve čtvrtek 11. října proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků soutěže o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka“. V Hlavním sále Senátu Parlamentu České republiky si ocenění již po čtvrté v řadě odnesla společnost Kaufland. Titul „Česká chuťovka 2018“ získaly tři výrobky řetězce, kterými jsou K-Classic vlašský a bramborový salát a K-Classic pikantní sýrová pomazánka s česnekem.

„Jsme velice rádi, že naše výrobky byly opět oceněny a mohou se pyšnit titulem „Česká chuťovka 2018“. Produktům z privátních řad věnujeme zvláštní pozornost a jejich složení se snažíme neustále vylepšovat,“ říká Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland ČR.

Ocenění „Česká chuťovka“ uděluje vždy na podzim hodnotitelská komise nezávislých odborníků disponujících vysokým kreditem. Odbornými garanty soutěže, kteří zabezpečují její regulérnost, jsou Vysoká škola chemicko-technologická v Praze a VOŠES, SPŠPT a SOŠPV (Podskalská), kde se výrobky také testují. Všechny soutěžní artikly musí kromě českého původu disponovat také vysokou kvalitou. Hodnotícími parametry jsou pak především chuť, konzistence a vzhled.

Všechny tři vítězné produkty K-Classic jsou české výrobky s vysokou kvalitou bez použití sladidel, barviv a konzervantů.

 

Zdroj a foto: Kaufland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010