Výprodeje v Datartu začaly hned po Vánocích

Vánoční výprodeje odstartovaly v pondělí 26. prosince na e-shopu, v prodejnách pak dnes, v úterý 27. prosince. Ve výprodeji jsou tisíce produktů napříč celým sortimentem. Slevy dosáhnou až 70 %. 

„Vánoční výprodeje jsou u nás již tradičně velmi oblíbené. V loňském roce zákazníci ve výprodejích kupovali hlavně televize, velké spotřebiče, notebooky a chytré telefony. Televize byly přímo megahitem, tvořily 50 % obratu,“ říká Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

Výprodeje se týkají i letos tisíce produktů napříč celým sortimentem od mobilních telefonů, příslušenství, malých kuchyňských spotřebičů až po velké spotřebiče a televize.

„Vánoční výprodeje potrvají do poloviny ledna. Zákazníci, kteří najdou pod stromečkem dárkovou kartu Datart, ji mohou v rámci výprodejů velmi dobře zhodnotit,“ dodává Iva Pavlousková.

Cílem výprodejů je vyprázdnit sklady a uvolnit místo pro nákup nového zboží. Slevy Datart počítá ze skutečných cen v předvánočním období. V pondělí 26. 12. byl otevřeno pouze výdejní místo v centrálním skladu, všechny prodejny  Datart otevřeli až dnes.

 

Zdroj a foto: Datart

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010