Vítěz soutěže o auto Ligier si převzal klíčky

Výhercem soutěže Datartu Kup sluchátka a vyhraj auto se stal Milan Krejčí z Provodína. Klíčky od auta Ligier převzal včera z rukou Ivy Pavlouskové, tiskové mluvčí Datartu, v pražské prodejně v Letňanech. 

Soutěž Kup sluchátka a vyhraj auto spustil Datart začátkem června . Účastnit se mohl každý, kdo si v období od 1. 6. do 28. 8. koupil jakákoliv sluchátka v Datartu a přihlásil se na webu soutěže. O této soutěži jsme psali hned na začátku zde.

Soutěž byla rozdělena na dvě části. V rámci první části soutěže bylo vyhlášeno 10 soutěžních kol, přičemž výherce každého z nich získal na víkend auto Ligier a outdoor kameru. Jejich úkolem bylo pořídit videozáznam z víkendu s autem Ligier. V druhé části o výherci rozhodla veřejnost hlasováním na YouTube.

Nejvíce hlasů získal Milan Krejčí, výherce 8. kola se svým videem.

IMG_7459 - small

„Výherní model Ligier JS50L Blue line je z limitované edice, ve které bylo vyrobeno celosvětově pouze 300 aut a jde o jediný kus v rámci České republiky. Auto má nadstandardní výbavu a interiéru dominuje multimediální systém Pioneer s dotykovým displejem. Dále je vybaveno subwooferem se zesilovačem, parkovací kamerou a podporou Mirror Link pro mobilní telefon, která zrcadlí displej telefonu. Autem Ligier jezdí například velmi známá youtuberka Teri Blitzen,“ říká Iva Pavlousková z Datartu.

Datart soutěží cílil zejména na velmi mladé zákazníky. Auto Ligier je možné řídit od 15 let, stačí mít řidičské oprávnění na moped. Jde o velmi bezpečné auto, jeho rychlost je omezena na 45 km/h. Spotřebu má jen 2,5 litrů na 100 km.

Zdroj a foto: Datart

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010