Velikonoční Obchůdky vydělaly pro děti z dětských domovů přes 100 tisíc korun

Projekt Nadačního fondu Albert, Obchůdky s Albertem, který děti učí hospodařit, přilákal téměř dvě desítky neziskových organizací a dětských domovů z celého Česka. Stánky s malými obchodníky mohli lidé potkat v předvelikonočním týdnu ve vybraných prodejnách. Díky velikonočním Obchůdkům putuje sociálně ohroženým dětem 110 tisíc korun, které domovy a neziskové organizace využijí na výlety a jiné volnočasové aktivity.

Cílem charitativního projektu Obchůdky s Albertem je zprostředkovat dětem ze sociálně ohroženého prostředí základy podnikání zábavnou formou a dát jim tak dobrou průpravu do budoucího života. Malí prodavači si vyzkoušeli celý proces výroby produktu – od nákupu materiálu, přes výrobu a ocenění zboží až po setkání se zákazníky a samotný prodej.

Obchůdky jsou skvělý způsob, jak lidem ukázat, že v jejich blízkosti žijí šikovné děti, které mají touto formou možnost prezentovat své aktivity,“ říká Petra Režná z Nadačního fondu Albert. „Naše poděkování patří všem zákazníkům, kteří díky nákupu velikonočních dárků a dekorací v Obchůdcích podpořili dobrou věc,“ uzavírá.

Zdroj a foto: AHOLD

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010