Velikonoce ve znamení tradičního přípitku s Baronem

Velikonoce už se nezadržitelně blíží a s nimi se pojí i každoroční přípravy a tradice. Na odměnu a přípitek něčím alkoholickým se těší všichni dospělí koledníci. Naservírujte jim dobrou pálenku, která se tradičně pojí právě s velikonočními svátky – pohostěte je ovocnými destiláty značky Baron Hildprandt.

Velikonoce jsou největším křesťanským svátkem a neodmyslitelně k nim patří dobré jídlo a pití. Velikonocům by měl předcházet i tradiční půst a následné hodování o svátcích pak v mnoha rodinách představuje plné jídelní tabule dobrot, zvlášť masitých pokrmů, které je třeba pro dobré trávení spláchnout něčím ostřejším. Blatenské ovocné pálenky poslouží nejen jako kvalitní digestiv, ale potěší také každého dospělého koledníka, který přijde s upletenou pomlázkou.

Destiláty Baron Hildprandt jsou známé svou výjimečnou chutí a poctivou ruční rodinnou výrobou. Díky pečlivé práci mistra destilatéra Václava Šitnera bylo dosaženo mimořádné kvality, a pálenky se tak vyznačují harmonickou ovocnou a lehce nasládlou chutí. Ovocné speciality Baron Hildprandt ze zralých hrušek, malin a švestek s obsahem alkoholu 40 % jsou blendované destiláty inspirované původní recepturou rodu Hildprandtů a vyrobené macerací prvotřídního sušeného ovoce z jižních Čech. Ovoce se po maceraci nakládá do 62% ovocného destilátu, čímž se získá výrazný a voňavý extrakt. Baron následně vzniká kombinací extraktu, 1 rok stařeného destilátu a vody z vlastních studní. Výsledný blend se dostařuje po dobu 2–3 měsíců v sudech z českého dubu.

Barona Hildprandta 0,7 l ze zralých hrušek, malin či švestek mohou zájemci zakoupit v síti prodejen Albert a Makro, vybraných spolupracujících velkoobchodech a e-shopech v České republice.

 

Zdroj: Premier Wines and Spirits

Foto: Premier Wines and Spirits, iluxus.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010