Ve Zdibech vyroste nová prodejna Lidl

V těchto dnech zahájila společnost Lidl ve Zdibech stavbu zbrusu nové prodejny. Celkový počet svých prodejen tak zvýší na 232. Prodejna nové generace zde bude otevřena v lednu příštího roku.  

Ve Zdibech byly zahájeny stavební práce na nové prodejně. Ta bude postavena podle moderního konceptu, který byl představen koncem loňského roku v Berouně.

Budova prodejny se bude od starších typů prodejen lišit již na první pohled moderním architektonickým pojetím, vstupním zádveřím, vzdušným, velkoryse pojatým prostorem prodejny s dostatkem denního světla, který umocní méně barev v interiéru či použité osvětlení. Novinkou budou například širší uličky, větší úsek čerstvých potravin, komfortní odkládací prostor u pokladen nebo toalety pro zákazníky s přebalovacím pultem.

V novém konceptu našich prodejen myslíme především na zákazníky, kterým přinese komfortnější nakupování od začátku až do konce. Snažíme se tak vyjít vstříc jejím potřebám, jež se za poslední roky výrazně změnily. Neméně důležití jsou pro nás ale naši zaměstnanci, kterým tento stavební koncept přinese kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch například velkorysé zázemí včetně terasy umístěné v prvním patře budovy. Samotná prodejní plocha pak bude  jednopodlažní,” okomentovala výstavbu Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Na pohodlí zákazníků je myšleno i na parkovišti. Všechna parkovací místa budou oproti současnému standardu 2,50 metru o 20 centimetrů širší.

Velmi důležitým aspektem nové budovy je její šetrnost k životnímu prostředí. Budova bude využívat energeticky úsporné a zároveň příjemné LED osvětlení. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně izolační vlastnosti budovy a především použití ekologických  chladicích technologií. Využíváno bude rovněž odpadní teplo z vybraných technologií, čímž se sníží celková energetická náročnost prodejny.

Termín otevření nové prodejny je naplánován na leden příštího roku.

 

O celkovém nových interiérech v zrekonstruovaných prodejnách jsme psali zde.

 

Zdroj a foto: Lidl

 

Článek:

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010