V těchto horkých dnech pomáhá zákazníky zchladit také speciální zmrzlinové auto BOHEMILK

Zmrzlina se dá prodávat nejen v cukrárně nebo v nákupních centrech, ale také z mobilní prodejny. Jednu takovouto mobilní prodejnu představuje zmrzlinové auto, které je provozováno mlékárnou BOHEMILK, a. s.

Toto auto samostatně prodává a propaguje Českou zmrzlinu z Opočna na kulturních a sportovních akcích s vysokou koncentrací lidí. Navíc na objednávku posiluje kapacitu prodeje firemní stávající prodejní sítě, rozšiřuje promo materiály v rámci celé republiky a provádí akvizici ve prospěch své obchodní značky. 

Zmrzlinové auto je soběstačné jak při spotřebě elektrické energie, tak i vody. Je vybaveno dvoukomorovým zmrzlinovým strojem, tříšťovačem, kávovarem (espresso, capuccino, latté), výrobníkem horké čokolády a výrobníkem lahodné čerstvé šlehačky.

Zmrzlinové auto, pokud zrovna není v terénu, se může navíc pronajmout i případným zájemcům. Ale jen s obsluhou, která zajišťuje příslušné občerstvení, tedy není možné si auto vypůjčit bez posádky.

 

Více o aktuální situaci na trhu zmrzliny v ČR naleznete zde.

Již dříve jsme psali o příkladech netradičních prodejen v zahraničí. Ať již o mobilní prodejně Adidas nebo o zajímavých pop up prodejních místech.

 

Zdroj a foto: ceskazmrzlina.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010