V Albertu promluví zvířátka

Již zítra startuje nová kampaň prodejen Albert Mluvení se zvířátky, která tentokrát nabídne unikátní kartičky opatřené čárovým kódem. Díky tomuto kódu a „mluvítku“ zákazníci uslyší zvuky šedesáti zvířecích „celebrit“, se kterými se potkáváme ve vybraných českých zoo.

Dobře známá mechanika, kdy za každých 200 utracených korun obdrží zákazníci jedno balení dvou karet, bude tentokrát obohacena o možnost zakoupit mluvítko za 99 Kč. Mluvítkem stačí kartu načíst a pak už jen poslouchat a rozšiřovat svoje vlastnosti o zvířatech. Kartičky lze již tradičně sbírat do alba plného zajímavého čtení o zvířatech s bonusem v podobě hry Zvířátko nezlob se. Album bude k dostání ve všech prodejnách Albert za 49 Kč.

 
„Každá naše kampaň v posledních měsících doslova nadchla malé i velké zákazníky. Myslím ale, že speciální kartičky a mluvítko, což je mimochodem námi vymyšlené a nyní již také registrované slovo, budou skutečným „trhákem“. Kartičky jsou edukativní nejen pro děti. I učitelé je mohou využít jako učební pomůcku v rámci výuky, protože zvířecí zvuky nahrané na čipu mluvítka jsou reálné,“ upřesňuje Zlata Ulrichová, marketingová ředitelka společnosti Ahold a dodává: „Upřímně, kdo z dospělých ví, jaký zvuk vydává to či ono zvíře? Já sama jsem byla moc překvapená, kolik toho ze zvířecího světa neznám. Slibuji, že tato kampaň bude bavit nejen děti, ale i dospěláky.“

Kampaň proběhne ve všech prodejnách Albert ve dnech 29. srpna až 16. října a celkem nabídne šedesát kartiček do sbírky. Stejně jako v minulé zvířátkové kampani se zákazníci mohou těšit na reálné zástupce českých zoo z Prahy, Brna, Plzně, Dvora Králové, Liberce a Zlína.

Album nabídne spoustu zajímavého čtení o zvířatech, která zákazníci uslyší na kartičkách, a jistě je pobaví i hra Zvířátko, nezlob se, pro kterou byla vyrobena speciální karta, nahrazující hrací kostku. Pokaždé, když karta projede mluvítkem, nahlásí náhodné číslo, jako by hráč hodil kostkou.

Chybět nebude ani den pro výměnu kartiček, které budou zákazníci postrádat do sbírky.

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010