Na trhu vyhledávačů letenek funguje server letenkylevne.cz, na míru šitý české klientele

Na tuzemském trhu vyhledávačů letenek funguje od února letošního roku server skupiny WEB SHOP FLY letenkylevne.cz. Od června spouští unikátní funkce pro originální způsob vyhledávání.

Vyhledávač letenkylevne.cz se zaměřuje exkluzivně na českého klienta. S téměř stoprocentní přesností konečné ceny a dostupnosti letu nabídne skutečně nejvýhodnější letenky. Nejedná se nutně o nejnižší cenu. Důraz je kladen také na komfort a preference každého klienta. Ten si totiž může zvolit, která kritéria jsou pro něj nejdůležitější. Vybrat si tak lze z konkrétních destinací či typu cesty, ať už jde o cíle vhodné pro turistiku, pro dovolenou s dětmi či výhodné nákupy. Vyhledávač také umí pracovat s kombinacemi jako například pláž + Evropa.

Ke klíčovým partnerům serveru Letenkylevne.cz patří populární Skyscanner nebo Amadeus, díky kterému se letenkylevne.cz dostanou denně k nejaktuálnější nabídce desítek milionů letů z České Republiky. Generální ředitel letenkylevne.cz Vít Rosberg odlišuje svou firmu od konkurence i dalšími službami pro své klienty.

Je jí například non-stop fungující asistenční služba v několika světových jazycích pro české klienty, kteří se ocitnou v zahraničí v nesnázích na letišti nebo v hotelu. Chystaným benefitem je vlastní edice platinových platebních karet s cestovními výhodami pro jejich držitele,“ konkrétně doplňuje Vít Rosberg. „V následujících měsících plánujeme spustit další speciální klientské služby, které konkurence momentálně nenabízí a jež významně zvýší kvalitu našich služeb,“ dodává.

Na nový způsob on-line prodeje letenek má majitel společnosti WEB SHOP FLY Vít Rosberg patent. Nadále pracuje na získávání světových partnerů s potenciálem pro tuzemskou klientelu.

Zdroj a foto: WEB SHOP FLY

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010