Tramvajové zastávky ve stylu prostředí Nespresso Boutiques

Po nedávném představení nového kávovaru Prodigio, prvního kávovaru obsluhovaném chytrým telefonem, společnost Nespresso instalovala makety tohoto kávovaru na tramvajové zastávky v Praze a v Brně. Tyto zastávky navozují atmosféru prostředí Nespresso Boutiques. 

Zastávky nejen představují obrazově tento technologický kávovar, ale také nabízejí cestujícím wi-fi připojení, prostřednictvím kterého se mohou zúčastnit soutěže o jeden ze sedmi těchto inteligentních kávovarů nebo se o něm dozvědět více informací. Soutěž probíhá ještě tento týden do 28.4.2016 a spočívá v zodpovězení několika tematických otázek. Navíc si cestující mohou vygenerovat voucher na ochutnávku kávy zdarma.

nespresso_-_p0144_na_porici5

 

Technologii transparentního LCD monitoru při venkovním instalaci použila společnost Nespresso jako vůbec první v České republice. Na monitoru se zobrazuje animace plnění šálku kávou a v reproduktorech zní autentický zvuk tohoto nalévání.

Cestující mohou tyto zastávky nalézt v Praze na nejfrekventovanější zastávce Náměstí republiky v ulici Na Poříčí před obchodním domem Palladium a také v Brně na Náměstí svobody v blízkosti Nespresso Boutique.

 

Zdroj: Luxus.cz, marketingovenoviny.cz

Foto: nespresso.com, luxus.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010