TZ | Ocenění TOP In store realizace měsíce prosince 2015 získala kampaň Orion

Praha, 18.1.2016 –  Portál Místo prodeje.cz vyhlašuje nového vítěze soutěže s názvem TOP In store realizace měsíce. Za měsíc prosinec 2015 se vítězem stala realizace Orion.

V tomto měsíci se soutěže účastnilo 14 In storových realizací, které porotci opět hodnotili ve třech kritériích: kreativní zpracování, celkové produkční provedení a potenciál upoutání pozornosti v místě prodeje.

Vítězem prosincových realizací se stala kampaň Orion, která probíhala v prosinci v řetězci Tesco. Zadavatelem realizace byla společnost NESTLÉ Česko s.r.o. a kreativní agenturou, stejně jako realizátorem byla společnost DAGO, s.r.o.

Tato kampaň využívala na místě prodeje regálové čelo s leštěným proudem čokolády a animací čokoládového víru na LCD displeji.

Tato realizace získala od odborné poroty celkovou známku 7,3 bodů z maxima 10 bodů. V kategorii kreativního zpracování obdržela 7,00 bodů, v celkovém produkčním provedení 7,20 bodů a nejvíce bodů získala v potenciálu upoutání pozornosti v místě prodeje – 7,70 bodů.

Prosincové realizace hodnotilo stejných šest porotců, jako u realizací v předešlém měsíci, jmenovitě:

PhDr. Petr Frey, MBA – šéfredaktor portálu Místo prodeje.cz, doc. PhDr. Jitka Vysekalová, Ph.D. – prezidentka České marketingové společnosti (ČMS) a nezávislá poradkyně pro oblast psychologie trhu, marketingových komunikací a kvalitativního výzkumu trhu, Ing. Martin Hasilík – společnost Authentica, člen vedení asociace POPAI CE, Emil Kováč – Country Manager společnosti POS Media Czech Republic za realizátory, Ing. Alexandr Stojčev – společnost Momentum Czech Republic, nominovaný za Aktivační agentury AKA a Isabela Náhlovská ze společnosti Tesco Stores ČR za maloobchodní řetězce.

„V tomto měsíci překvapivě chyběla nějaká technologická vychytávka což je vzhledem k předvánočním nákupům poněkud překvapivé,“ hodnotí prosincové kampaně porotce Alexandr Stojčev ze společnosti Momentum Czech Republic.

A Isabela Náhlovská ze společnosti Tesco Stores ČR dále dodává, že v prosinci byla úroveň kampaní celkově vyvážená a dodavatelé vsadili na osvědčené nosiče i vizuály.

Všechny hodnocené realizace jsou k dispozici na portálu v sekci Realizace v ČR.

 DAGO endcap ORION

 

 

 

O odborném portálu Místo prodeje.cz

Portál Místo prodeje.cz se zaměřuje na zvýšení informovanosti, povědomí a zájmu o obor marketing v místě prodeje. Je určen zadavatelům reklamy, odborným médiím a asociacím, mediálním a kreativním agenturám, výrobcům a realizátorům reklamy v místě prodeje a také zaměstnancům, studentům a podnikatelům v oboru marketing a média.

Partnery tohoto portálu jsou asociace POPAI, POS Media, Nielsen Admosphere, Brands&Stories, Dago, Jansen Display, OMG Research a společnost Shopper Marketing Prague.

Kontakt:

Ing. Miroslav Oupic

editor portálu

Email: oupic@smprague.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010