Toma podporuje obnovu studánek

Toma, tradiční výrobce balených pramenitých vod, představila dlouhodobou komunikační kampaň z oblasti společenské odpovědnosti firem (CSR). Projekt Živé studánky si klade za cíl postupně zrenovovat nebo obnovit vybrané studánky ve všech krajích České republiky, včetně Prahy. Komunikace se odehrává v on-line prostředí, printu i v TV, a má rovněž výraznou PR podporu. Klíčové je také zapojení široké veřejnosti pomocí hlasování na webových stránkách projektu. 

Celý projekt Živé studánky odstartoval s koncem letošního jara u příležitosti starodávné tradice otvírání studánek. Nejvhodnější studánky k renovaci vytipovala Toma ve spolupráci s odborníky z Českého svazu ochránců přírody. Z těchto studánek vybírá až do konce července veřejnost hlasováním v každém z šesti krajů a v Praze jednu vítěznou studánku, která se následně dočká odborné renovace. V příštím roce by měl výběr a renovace studánek pokračovat i v dalších krajích České republiky. Kdo se u studánky vyfotí a fotografii připojí ke svému hlasování, bude zařazen i do losování o víkendový pobyt a další zajímavé ceny.

„Voda Toma Natura pramení hluboko v Národní přírodní rezervaci Adršpašsko-teplických skal a je natolik čistá, že ji stáčíme přímo do lahví, aniž by ji bylo třeba jakkoliv chemicky nebo jinak upravovat. Dlouhodobě o ní hovoříme jako o „živé“ vodě. A protože živá voda život dává, přišla nám zcela přirozená myšlenka, že na oplátku budeme vracet život vodě tam, kde to sama potřebuje. Studánky jsou vlastně takovými malými sourozenci našeho pramene,“ říká Michal Vávřil, brand manažer značky Toma. 

Stěžejní pro komunikaci projektu jsou webové stránky projektu www.zivestudanky.cz, kde probíhá hlasování veřejnosti. Toma podpořila projekt i pomocí tagonu ke svému stávajícímu TV spotu i online reklamou. Mediálním partnerem projektu Živé studánky je vydavatelství Vltava Labe Media. V neposlední řadě pomáhá šíření myšlenky záchrany a obnovy českých studánek i využití odborného zázemí partnera projektu – Českého svazu ochránců přírody.

 

Zdroj a foto: PEPSICO CZ

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010