Textile House otevřel novou prodejnu v Praze

Oblíbený second hand s módou světových značek, Textile House otevřel v Praze svoji další prodejnu a celkově se těší dlouhodobému růstu. Do nově otevřené prodejny mohou zákazníci za aktuální květnovou kolekcí, zavítat na adresu Dělnická 37 do pražských Holešovic. Celkově se jedná již o 11. prodejnu v Praze a 30. v ČR, což jen podtrhuje fakt, že Textile House se v u nás dlouhodobě daří a má potenciál pro další expanzi. 

„Jsme rádi, že se nám v relativně krátkém čase podařilo otevřít v Praze další prodejnu Textile House, navíc v tak frekventovaném místě, jako je Dělnická ulice v pražských Holešovicích, kudy denně proudí stovky lidí. Od nové prodejny si slibujeme další růst i příliv nových zákazníků, kteří se hlavně v poslední době nespokojí s masovou textilní produkcí a snaží hledat atypické módní kousky. Přesně tyto požadavky, včetně požadavku na jedinečnost každého jednotlivého oděvu, Textile House splňuje,“ říká Milada Hanzalíková, Shop director Textile House pro region střední a východní Evropy.

V nově otevřené prodejně si tak nyní mohou zákazníci vybírat z kousků květnové kolekce, která se nese v jarním stylu s mírným nádechem léta. Naleznou v ní například jarní halenky s krátkým rukávem, lehké tuniky i cardigany, ale i šaty, kraťasy, topy nebo bundičky prakticky všech stylů, barev, materiálů i zpracování. Nechybí ani džíny, jak v klasickém provedení, tak doplněné i efektním zdobením, sportovní móda, jarní a letní obuv či doplňky jako jsou kabelky nebo opasky. Své zastoupení má v Textile House pochopitelně i pánská a dětská móda.

Zákazníci si na jediné prodejně zakoupí týdně v rozmezí od 1 000 do 3000 kusů a v období finálních slev je to až 5000 kusů týdně. Kolekce zároveň v průběhu týdnů postupně zlevňuje, aby se poslední týden cena za jeden kus dostala i na 15 nebo 10 Kč. Veškeré kousky módní kolekce procházejí ručním tříděním, tak, aby byl zaručen jen prvotřídní stav vybrané konfekce a před tím, než absolvují cestu na prodejnu a k zákaznicím je veškerý textil rovněž pečlivě desinfikován, čímž je zajištěna jeho 100% zdravotní bezpečnost hygieničnost.

 

Zdroj a foto: Textile House

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010