Tesco spustilo letákovou kampaň na Skrz.cz

V rámci kampaně na Skrz.cz Tesco vložilo do svých online akčních letáků slevový kupón na 50 Kč. Podle míry využití tohoto kupónu bude následně vyhodnocovat reálný dopad online letáků na nakupování v obchodech.

„Společnost Tesco vnímá internetový kanál jako jednu z klíčových priorit. Spuštěním online shopu v loňském roce jsme udělali první krok, následovat bude řada dalších, které budou zaměřeny na využití potenciálu, který podle nás internet má. Kampaň na Srkz.cz má charakter pilotu, od kterého se bude nejbližší směřování internetových kampaní odvíjet,“ popisuje Jan Koutný, E-commerce manager ve společnosti Tesco Stores.

Zájem lidí o prohlížení akčních letáků online dlouhodobě roste. Jen za 1. kvartál letošního roku dosáhl počet přečtených akčních letáků na internetu hranice 4 milionů. „Dlouhodobě největší zájem je právě o akční letáky hypermarketů a supermarketů, které tvoří dohromady přes 60 % poptávky,“ říká Petr Kováčik, ředitel vyhledávače slev Skrz.cz, a dodává: „Akční letáky obchodního řetězce Tesco patří pravidelně mezi ty vůbec nejvyhledávanější.“

Skrz.cz sleduje akční letáky kamenných obchodů od května 2012. Zákazníkům nabízí k prolistování akční letáky více než 40 obchodních řetězců přehledně členěných v několika kategoriích. Počet přečtených akčních letáků na Skrz.cz přesahuje stabilně 1 milion za měsíc.

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010