Tesco propojuje své dodavatele ve střední Evropě

Po úspěchu z Velké Británie se společnost Tesco chystá zahájit vylepšenou verzi interaktivní platformy na podporu spolupráce, inovací a udržitelnosti napříč svými středoevropskými dodavateli i dodavateli, které má společnost po celém světě.  Dodavatelská síť pomůže Tesco partnerům sdílet příležitosti a výzvy v poskytování kvalitních, cenově dostupných a udržitelných produktů zákazníkům společnosti Tesco. Členové se budou moci spojit s týmy Tesco i dalšími dodavateli a navzájem se od sebe učit a to ve střední Evropě i jinde ve světě.

„Naší vizí je vybudovat silná partnerství mezi  Tescem, dodavateli a výrobci, abychom pro naše zákazníky zajistili ty  nejlepší, cenově dostupné a udržitelné produkty. Věříme, že komunikace je klíčem dobré spolupráce a výměny znalostí, proto výrazně rozvíjíme naši síť. Abychom byli atraktivní pro naše partnery, podělíme se o užitečné zprávy jak celosvětové, tak středoevropské s jedinečnou příležitostí pro diskusi o zkušenostech a možnostech. Naši platformu jsme také vybavili funkcí nového překladu,  který umožňuje našim partnerům používat ho v jednom ze čtyř středoevropských jazyků,“ vysvětluje Jamie Walker, produktový ředitel Tesco pro Potraviny ve střední Evropě.

Silná spolupráce s dodavateli je pro firmu Tesco klíčová. Ve střední Evropě společnost vytvořila specializovaný tým odpovědný za neustálé zlepšování komunikace mezi partnery. Nyní se mohou dodavatelé jednou ročně připojit ke středoevropské konferenci dodavatelů organizované v různých zemích každý rok.

Pro kontinuální zajištění informovanosti, obchodní partneři obdrží informační bulletiny dodavatelů a v případě jakýchkoli otázek či potíží mohou využít Linku pomoci pro dodavatele. Jedním z nedávných výsledků společné práce bylo zavedení standardizované platební politiky pro všechny dodavatele a pro menší dodavatele zavedení kratších platebních podmínek.

 

Zdroj a foto: Tesco Stores ČR

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010