Světová modelka Pavlína Němcová jako nová ambasadorka vlasové kosmetiky Schwarzkopf Professional

Topmodelka, herečka a designérka šperků Pavlína Němcová. Úspěšná žena, která je na očích všech a musí o sebe a své vlasy pečovat zejména kvůli své profesi možná více než ostatní ženy. Každodenní stylingy a barvení se na kvalitě vlasů modelek časem projeví, a proto i péče o ně musí být důsledná a precizní. To byl i jeden z kroků k tomu, proč se nechat hýčkat s profesionální vlasovou kosmetikou, a stát se tak sympatizantkou značky Schwarzkopf Professional. Topmodelka tím tak prohloubila předešlou úspěšnou spolupráci, kterou se značkou zahájila již v loňském roce.

Profesionální modeling se podle Pavlíny Němcové na vlasech podepíše velmi brzy. Sama říká, že obecně modelky trpí na poškozené a oslabené vlasy. „Ano, profesionální modelky mají opravdu vlasy často zničené. Nedá se tomu vyhnout,“ přiznává. Proto je pro ni nezbytná nejen kvalitní péče o vlasy, ale především profesionální vlasová kosmetika. „V zahraničí ženy považují vlasy za velmi důležité, a proto se nebojí mnohem více investovat do kvalitních produktů, je pro ně samozřejmé, že je svěří do rukou profesionálů,“ srovnává Pavlína Němcová své zkušenosti.

Jedinečný vlasový servis a um jsou devizou českého držitele deseti kadeřnických Oscarů Michala Zapoměla, jehož kouzlu propadla právě i Pavlína Němcová. „Myslím si, že nejlepší spolupráce vzniká vždy s lidmi, se kterými cítíte všechno stejně, se kterými sdílíte podobné hodnoty a je vám s nimi dobře. Nemusíte nic říkat a ta energie mezi vámi prostě existuje. U Michala to nastalo prakticky ihned, jak započala naše spolupráce,“ pochvaluje si topmodelka vzájemný dnes už i přátelský vztah s Michalem.

Michal Zapoměl svou péčí navrátil jejím vlasům kvalitu a zdravou přirozenou krásu. Docílil toho pomocí přípravků Schwarzkopf Professional, kterým je věrný již mnoho let. Pavlína Němcová, Michal Zapoměl a Schwarzkopf Professional spojili své síly už v loňském roce, kdy se společně podíleli na vytvoření kolekce Simply Me. Ke stylingu využil Michal právě přípravky profesionální vlasové kosmetiky Schwarzkopf Professional. Nyní se vzájemná spolupráce ještě prohloubí a Pavlína Němcová, která se stala tváří značky Schwarzkopf Professional, má nyní možnost ukázat ostatním ženám, jak důležité je svěřit své vlasy do rukou profesionálů, kteří s pomocí šetrných, ale účinných produktů jim dodají potřebné živiny, hydrataci a lesk. Společnost se snaží ve spolupráci s ikonickou modelkou inspirovat a dodat sebevědomí každé ženě, která chce nechat vyniknout svou přirozenou krásu.

Henkel působí celosvětově se svým vyváženým a rozmanitým portfoliem. Společnost drží přední pozice ve svých třech oblastech působnosti jak v průmyslu, tak v maloobchodu díky silným značkám, inovacím a technologiím. Henkel Adhesive Technologies je globálním vedoucím na trhu adheziv – napříč všemi průmyslovými segmenty po celém světě. V oblastech Laundry & Home Care (prádlo a péče o domácnost) a Beauty Care (péče o krásu) drží Henkel vedoucí pozice na mnoha trzích a v mnoha kategoriích po celém světě. Společnost Henkel, založená v roce 1876, má za sebou více než 140 let úspěchu. V roce 2017 vykázala společnost Henkel obrat přes 20 miliard eur a čistý provozní zisk okolo 3,5 miliardy eur. Kombinovaný obrat tří hlavních značek jednotlivých obchodních segmentů – Loctite, Schwarzkopf a Persil – dosáhl výše 6,4 miliardy eur. Společnost Henkel zaměstnává po celém světě více než 53 000 lidí – zapálený a velice různorodý tým, spojený silnou podnikovou kulturou, společným cílem udržitelné hodnoty a sdílenými hodnotami. Coby uznávaný vůdce v oblasti udržitelnosti zastává Henkel přední pozice v mnoha mezinárodních indexech a žebříčcích. Prioritní akcie společnosti Henkel jsou evidované v indexu DAX na německé burze cenných papírů.

Zdroj a foto: Henkel

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010